OGLASIO SE CAR POSLE MAJINIH PRETNJI: Najavila mu totalno uništenje, on poslao JASNU PORUKU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.10.2023

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković sinoć je upozorila Cara da se javno pustiti njegove eksplicitne fotografije i snimke.

OGLASIO SE CAR POSLE MAJINIH PRETNJI: Najavila mu totalno uništenje, on poslao JASNU PORUKU! (FOTO)

Foto: ATA Images

Maja Marinković sinoć je bila gost u emisji "Pitanja novinara" na televiziji Pink. Maja je progovorila o trudnoći Aleksandre NIkolić, te je priznala pred milionskim auditorijumom da je Filip Car i njoj pravio bebu, zbog čega su u studiju svi ostali šokirani na njene reči. 

On sa svakom pravi dete, pa sad gde je zakačilo, zakačilo, to je radio i sa mnom. Ja sam iskrena, kažem kako jeste - tvrdi Maja, pa dodaje:

- Ako te neko povredi do te mere, ako imaš glupu devojku, pa ti dozvoli, ali ja nisam glupa. Ja jednostavno želim fer plej, ako sam ja prema nekome bila iskrena, ispala čovek, želim to zauzvrat. Mislim da je to pošteno i fer. Za ovih šest godina su me ljudi upoznali, znaju kakav je moj karakter, moja ličnost. Ja ne dozvoljavam da me iko pravi budalom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Elita

Ona je takođe iznela i da je spremna da objavi eksplicitni sadržaj koji joj je Car slao tokom veze sa Aleks, ako bude nastavio da kako ona kaže laže o njoj. 

Nakon svega što se sinoć dugodilo u programu uživo oglasio se i Filip Car, pa po svemu sudeći odbrusio Maji putem storija na društvenoj mreži Instagram za sve što je iznela prethodne noću o njemu i trudnoj Aleks. 

- Radi li se išta na Balkanu osim što se vodi tiđa briga, tračari, spletkari, pametuje, mafija i vise na mrežama? Nostradamuse jesi na to mislio da je smak sveta? - napisao je on uz emotikon koji zeva, jer se izgleda po svemu sudeći umorio od drame koja se dešava oko njega poslednjih nekoliko dana.

Republika

Foto: Instagram.com

Filip Car oglašavanje na Instagramu

Da li će se Maja nadovezati na ovu poruku, ostaje da pratimo tokom dana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading