CAR SAZNAO SVE O ALEKSANDRI I ZVEZDANU: Otkrivena ISTINA, Filip ZABRANJIVAO Nikolićevoj kontakt sa prijateljima, a OVO ga je PSIHIČKI UBILO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.10.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Spasojević otkrila istinu o odnosu Aleksandre Nikolić i Filipa Cara.

U novom izdanju emisije ,,Porodice Elitnih" voditelj Ognjen Bogdanović ugostio je bivšu zadrugarku Anu Spasojević koja je progovorila o Aleksandri Nikolić i dramatičnoj situaciji sa Filipom Carem

Ana je ispričala šta se dešava sa Aleksandrom, ali i da je Car negodovao kada su se njih dve družile, te joj je prebacivao da to treba da smanji, a sve zbog Zvezdana Slavnića

Foto: Republika TV

Ognjen Bogdanović i Ana Spasojević

 

- Ja i kada se desila cela situacija, to je na Aleksandri i Filipu šta će da rade, ali kada se to desilo, kakva god da je, i Maja to namerno radi, ona hoće da rasturi sve, ali nije ona kriva, nema ništa Aleksandra s njom, nego Filip. Ona ima prava to da radi, jer joj je dao povoda. Čak mi je pravila i pasulj. On je hteo da baci foru, ali mislim da mu nisam smetala ja kao ja. Čak i sada kada se to izdešavalo, gde negde u nekom momentu, nije zabranio, ali ne trebaju joj ljudi, da smo neprijatelji, jer je mislio da spajam nju i Zvezdana, ali znam da je ukapirao da to nema veze s vezom. Čak smo tada i smanjile kontakt, ja sam to razumela i ostala sam tu. Aleksandra je presrećna što je trudna, jedva čeka da dođe devojčica na svet, posvećena je to, sve što gleda na Instagramu su bebe, pidžamice - ispričala je Ana Spasojević u emisiji ,,Porodice Elitnih". 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
???

08.10.2023 08:37

Čemu pišete članke ako ih prekrivate reklamama ?