OBJAVLJEN VIDEO IZ STANA ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Evo šta TRUDNA starleta radi dok čeka bebu, otkriveno ko joj je GOST!

Autor:

Zadruga

07.10.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se snimak iz stana Aleksandre Nikolić!

OBJAVLJEN VIDEO IZ STANA ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Evo šta TRUDNA starleta radi dok čeka bebu, otkriveno ko joj je GOST!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Spasojević, poznata zadrugarka, objavila je na svom Instagram profilu stori iz stana starlete i trudne Aleksandre Nikolić. Ana je posetila Aleksandru i priredila joj prijatno iznenađenje - skuvala joj je kafu. Obe su uživale u lepim danima, a Ana je to želela da podeli sa svojim pratiocima.

Foto: Instagram.com

Ana Spasojević i Aleksandra Nikolić

 

Aleksandra Nikolić, koja je trenutno u drugom stanju, izgledala je srećno i opušteno u društvu Ane. Ovo je bio prijatan trenutak za nju, posebno nakon burne svađe koju je imala sa Filipom Carem u emisiji “Pitanja novinara”. Tokom te emisije, Aleksandra nije mogla da sakrije svoju tugu i rasplakala se.

Ana i Aleksandra su pokazale da su prave prijateljice koje su tu jedna za drugu u svim situacijama. Njihov odnos je primer kako se iz teških trenutaka može izaći jači i kako prijateljstvo može biti izvor podrške i utehe.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Spasojević Narod pita

 

Ovaj story Ane Spasojević bio je divan način da se pokaže koliko malo pažnje može značiti nekome ko prolazi kroz teško vreme. Skuvana kafa, prijateljski razgovor i nekoliko sati provedenih zajedno mogu doneti mnogo radosti i olakšanja.

Podsetimo, Aleksandra Nikolić je poznata po svom učešću u rijaliti programu Zadruga, gde je stekla veliki broj fanova. Njen život nije bio lak, ali ona je pokazala snagu i hrabrost suočavajući se sa svim izazovima koji su joj došli na put.

Foto: ATA Images

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

Nadamo se da će Aleksandra nastaviti da uživa u ovim lepim danima sa svojom prijateljicom Anom i da će uskoro postati majka. Sigurni smo da će biti sjajna majka, baš kao što je sjajna prijateljica.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cilka

08.10.2023 00:57

Ana opet dosla da skuva pasulj