VERENIK MILENE KAČAVENDE PRONAŠAO NOVU "ŽRTVU?!" Milica Dabović otkrila gde se sada nalazi njen bivši, ovo će kumu zaprepastiti!

Autor:

Zadruga

07.10.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović otkrila je gde se sada nalazi i šta radi verenik Milene Kačavende, inače njen bivši suprug.

VERENIK MILENE KAČAVENDE PRONAŠAO NOVU "ŽRTVU?!" Milica Dabović otkrila gde se sada nalazi njen bivši, ovo će kumu zaprepastiti!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Shutterstock

Milica Dabović ponovo je u žiži javnosti zbog bivšeg supruga i oca njenog deteta, koji je, navodno, prevario Milenu Kačavendu i verio je, a potom lažirao sopstvenu smrt.

Milica je gostovala u emisiji "Magazin In", gde je progovorila o ovom slučaju, koji je šokirao gledaoce Elite, a evo kakav odnos ona ima sada sa pomenutim čovekom:

- Kada god sam pričala istinu, poginula sam! Pretili su mi...ali to nije razlog da ja ne pričam istinu! Na svu ovu priču koja se potegnula ovih dana mogu samo da kažem, ako je to Ljuba...onda je to on, čovek mog deteta! Ako se ispostavi da je to taj čovek o kome se govori. Njega pet godina nema... nije se pojavljivao, nije pitao za dete i ne interesuje ga dete. To je super za mene jer mi ne pravi probleme sada. Znam da je u vezi sa nekom devojkom, i verovatno uživa i uživaće sve dok ima tamo para - rekla je Milica u emisiji "Magazin In".

Milica i dan-danas ne može da poveruje da je on bio u stanju da "prevesla" Milenu Kačavendu, a učesnica Elite i dalje ne zna kompletnu istinu o vereniku, za kog je mislila da je poginuo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading