MAJA PROVOCIRA IZ PARIZA: U jeku skandala trudne Aleks i Cara poslala jasnu poruku sa Sene!

Autor:

Zadruga

28.09.2023

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković se oglasila iz grada u kom su Aleks i Car išli na medeni mesec!

MAJA PROVOCIRA IZ PARIZA: U jeku skandala trudne Aleks i Cara poslala jasnu poruku sa Sene!

Foto: ATA Images

Bivša zadrugarka i starleta Maja Marinković se oglasila iz Pariza, gde trenutno uživa i boravi. Svi su čekali njen sud nakon današnjeg skandala trudne Aleksandre Nikolić i njenog bivšeg verenika Filipa Cara.

Republika

Foto: pixabay.com, Instagram.com, ATA Images, M. M./ATAImages

Maja, Car i Aleks

Maja je pokazala kako uživa dok plovi na Seni, a uz ove snimke je okačila i dve pesme - "Sat što kasni", koju izvodi Elma Sinanović, kao i "Bez tebe", koju je pevao Oliver Dragojević, jedan od omiljenih Carevih pevača. Zbog ovoga su mnogi zaključili da provocira Cara. Inače, Aleks i Car su za medeni mesec išli upravo u Pariz.

Podsetimo, Nikolićeva je večeras šokirala svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram, te otkrila da je on bio nasilan prema njoj.

Dečko se uk*kio zbog fotografija i video-poziva na kojima se samozadovoljava, da mu dotična (Maja) ne pusti u javnost. Ja sada kažem prvi put javno da je bilo nasilja od strane Filipa Cara. Ja mogu na poligraf da odem što se tiče svega! A ti, skote, pošto si već pretio da ćeš kačiti moje slike i snimke, to govori o tebi koliko si jadan i bedan! - poručila je Nikolićeva.

Da li stvarno neko može da pomisli da bih otišla od njega trudna, da me je gledao kao kap vode na dlanu? Dete neće ići kod ovakvog čoveka, koji je za dva dana spavao šest sati. Razmislite i zašto - dodala je Aleks.

Republika

Foto: ATA Images

Maja, Car i Aleks

Oglasio se i Car, koji je najavio raskrinkavanje za sutra, kad će Aleks biti gošča u "Eliti".

E ,to sam čekao zato što sam znao da je to u najavi i da se to sprema i to sam čekao zato večeras, nisam mogao da pričam kad sam došao tamo i sav sam bio van sebe. Sva sreća da imam sve u ovom telefonu, tako da to sam čekao i zato ćemo sudski putem da rešavamo stvari, a to što si ti polupala i što ti vrane popile mozak i što bi htela da budeš žrtva preko mene, što si htela  da napraviš sve što si uradila, sutra će biti sve sa mog telefona pušteno pre nego što bude ta emisija na Pinku,  tako da će imati materijala da neće moći da se priča o nekim stvarima - poručio je vidno besan Filip Car.

Dotična je bolesna i luda ali transparentno! Neću druge ljude da petljam! Ti večita lažna žrtvo i monstrume me zanimaš i tebe čekam da javno kažeš sve laži koje privatno pričaš ljudima! A sutra će vam biti pre emisije sve plasirano da se razjasne stvari! Nisam više toliko glup pa na vreme snimim i pripremim sve kada nanjušim šta mi se može desiti. Lani sam popušio foru ove godine ne! - napisao je on.

Republika

Foto: Shutterstock, ATA Images

Aleks i Car

Aleks je najavila da će ga prijaviti policiji ukoliko joj bude pretio.

A sada slobodno s*ri o meni i otvori telefon, zabole me uvo. Budem li dobila neke pretnje, pravac policija - zapretila je javno Aleks.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milan

29.09.2023 12:59

Čime može teško retaedirana Maja Incest da provocira?🤮🤮🤮