ZVEZDAN ŠUTNUO TEODORU RADOIČIĆ ZBOG ELITE: Isplivali detalji ljubavne afere bivših robijaša!

Autor:

Zadruga

27.09.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom leta mnogo se šuškalo o njihovom odnosu, a sad su otkriveni novi detalji.

ZVEZDAN ŠUTNUO TEODORU RADOIČIĆ ZBOG ELITE: Isplivali detalji ljubavne afere bivših robijaša!

Foto: ATA Images

Zvezdan Slavnić nakon raskida sa Anđelom Đuričić svoj ljubavni život krije od javnosti. Međutim, on je malo pre nego što će Teodora Balzak da uđe u Eliti bio sa njom u kratkoj šemi. Kako sanzaje Star, Zvezdan je ostavio Teodoru kad je saznao da je potpisala ugovor za Elitu. 

Republika

Foto: ATA Images, Youtube

Zvezdan Slavnić i Teodora Radoičić

- Oni se dugo znaju, ali kad je on raskinuo sa Anđelom su započeli kontakt. Sreli su se slučajno u jednom kafiću, sedeli, ćaskali i razmenili brojeve. Čuli su se po ceo dan i odlučili da se vide. Uvek je bilo neke čudne hemije među njima, a sad kad su oboje slobodni ništa ih nije sprečavalo da se upuste u vezu. Oboje su rešili da to ne bude javno zbog pritiska medija - govori za Star izvor blizak Teodori i dodaje:

- Zvezdan je bio mesec dana kod nje u stanu, stvarno im je bilo lepo, imali su mnogo tema za razgovor, bili su vedri, nisu imali ni najmanju svađu. Ali kad je Teodora rekla njemu da je potpisala ugvoor za rijaliti on je seo sa njom i rekao joj da joj želi sreću, udelio neke savete i saopštio joj da tamo ulazi kao slobodna devojka i da može da budesa kim hoće jer je on osetio šta znači zatvoren prostor i fer je da se rastanu u najboljim odnosima. Ko zna, možda na kraju oni budu zajedno.

Teodora je pred ulazak u Elitu bila jako tajanstvena o svom odnosu sa Slavnićem. 

- Poznajemo se, on je super lik, gotivim ga, ali ne bih mnogo o njemu - rekla je ona za Star. 

Republika

Foto: Republika

Teodora Radoičić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading