BIVŠA ROBIJAŠICA DEMONSTRIRA SILU UŽIVO NA PINKU: Kao razjarena zver nasrnula na cimera!

Autor:

Zadruga

16.09.2023

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Totalni karambol u Šimanovcima, Teodora Radojičić ušla u crveno!

BIVŠA ROBIJAŠICA DEMONSTRIRA SILU UŽIVO NA PINKU: Kao razjarena zver nasrnula na cimera!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara" Teodora Radojičić i Nikola Bukilić priznali su da su odlučili da se jedno od drugog odalje, jer ne vide persektivu za odnos koji su pokušali da izgrade, ali se i jako često svađaju, pa te situacije žele da izbegnu.

U jednom trenutku Mensur Ajdarpašić je dobio reč da komentariše odnos Nikole i Teodore, a iako im je poželeo sreću, jednanjegova rečenica izbacila je Radojičićevu iz takta i počela da je da pravi haos po Beloj kući. 

Naime, Mensur je priznao da mu se Nikola poverio da je sa Teodorom bilo nešto više od druženja, zbog čega je ona odmah napala Bukilića. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Mensur Ajdarpašić, Nikola Bukilić i Teodora Radojičić

Meni je rekao da je bilo nešto s njima. Mislim da se Teodora stidi Nikole i da neće da prizna - rekao je Mensur. 

- Jeste, pet puta sam te poljubio - rekao je Nikola.

Teodora je sve više besnela, a Nikoli je skinula kačket sa glave i više puta mu se unela u lice tokom svađe sa njim. Kako je bivša robijašica sve više besnela, a Mensur je dodatno provocirao da se ona stidi Nikole, odlučila je da prizna da je pred ulazak u rijaliti napolju ostavila nekoga, sa kim nije u vezi, ali da je emotivno zauzeta. 

- Nikola, ja napolju imam nekog s kim nisam u vezi, ali nam je odnos specifičan, to shvati - poručila je Teodora, što je šokiralo brojne njene cimere, a ondaje otkrila da je tu osobu jako često i pozdravljala u kameru iza njegovih leđa, a da će se o tome tek poveravati Mensuru, jer je isto i Bukilić uradio kad je u pitanju njihov odnos. 

Nikola nije mogao da sakrije da ga je ova informacija jako razočarala, a onda je potkačio Teodoru da je sedela na dve stolice, a jedno vreme i na tri, dok se družila sa Mensurom. Mnogi učesnici smatraju da će tek sad krenuti haos između Mensura i Teodore i da je Ajdarpašić ovo planski uradio kako bi im poremetio odnos. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading