MENSUR ZBOG BIVŠE ODJAVIO TEODORU: Najavio ozbiljan HAOS u Eliti, pa nju uporedio sa STARIM LJUBAVIMA!

Autor:

Zadruga

11.09.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ajdarpašiću nisu prošle emocije prema jednoj devojci!

MENSUR ZBOG BIVŠE ODJAVIO TEODORU: Najavio ozbiljan HAOS u Eliti, pa nju uporedio sa STARIM LJUBAVIMA!

Foto: instagram.com/printscreen

Mensur Ajdarpašić

Jedna od tema koja je zainteresovala publiku rijalitija je ljubavni trougao Mensur AjdarpašićTeodora Radojičić i Nikola Bukilić. Teodora je sa obojicom uplovila u druženja, a nakon upoznavanja priznala je da je ipak Mensur više njen tip muškarca, međutim više vremena provodi sa Nikolom. Ajdarpašić je prvi put otvorio dušu i u razgovoru sa voditeljem Darkom Tanasijevićem progovorio o svojim osećanjima i priznao da li mu je neka od devojaka u Beloj kući privukla dovoljno pažnje da sa njom uplovi u vezu. 

- Trudim se da se što pre naviknem, jer mi neke stvari koje sam ostavo napolju nedostaju. Ove godine želim da se pokaćem u nekom drugom svetlu. Digao sam zid oko sebe, želim da pokažem kakav sam. Družim se normalno. Ne želim da delujem kao da sam prepotentan, ali ne gledam devojke ovde - govorio je Ajdarpašić, a onda priznao kako gleda na odnos Teodore Radojičić i Nikole Bukilića:

- Oni su mi veoma interesantni, ta veza treba da se ozvaniči. Govorio sam da nisu jedno za drugo, ali jesu. Oni su ludi oboje, puni energije. Ona jeste ženski mangup i luda je 300 na sat, on bi sazreo uz nju, poklopiće se. Ta veza su one veze od ranije, kao ja i one devojke iz prethodnih sezona. To će da bude jedna od zanimljivijih veza, interesantni su, samo je on manje elokventan. Oni su dohoviti oboje i zanimljivi kao par - govorio je Mensur Ajdarpašić u "Šiša baru", tokom razgovora sa Darkom. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Mensur, Teodora Radojičić i Nikola Bukilić

Kako je izgleda taj razgovor možete pogledati u nastavku ovog teksta. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Biba

11.09.2023 11:33

Odvratan je i ne znam kome je zanimljiv

Viki

24.09.2023 19:27

Mensur je jedan divan mladić koga u ranoj mladosti život nije mazio. Vrlo je elokventan, pošten i čist kao suza na svim poljima.Visok, zgodan i lep. Crna Goro budi ponosna na svog predstavnika. Mnogi mu zavide a imaju na čemu. Srećno Mensi, ti si živa legenda,glavu gore i vodimo te do pobede