ANELI SMIRUJE SAMO VRELA AKCIJA: Asminu iznuđivala odnose, pretila UBISTVOM, Janjuša čeka pakao!

Autor:

Zadruga

26.09.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić krije svoje pravo lice, Janjušu sledi pakao.

ANELI SMIRUJE SAMO VRELA AKCIJA: Asminu iznuđivala odnose, pretila UBISTVOM, Janjuša čeka pakao!

Foto: Facebook, youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić, čini se, potpuno je zaboravila na bivšeg partnera, Asmina Durdžića, koji ju je, kako ona tvrdi, ostavio zbog popularne starlete, Stanije Dobrojević.

Aneli je u Elitu ušla kao prevarena žena, a već sada nalazi se u naručju zauzetog Marka Janjuševića Janjuša, a mnogi komentarišu da je učesnica tek sada pokazala pravo lice i da je vrelim scenama sa Janjušem potpuno "oprala" Staniju.

Iako Asmina ne interesuje šta se dešava između Aneli i Janjuša, Durdžić je otkrio da je ranije morao da se*som smiruje Aneli, koja je pretila i da će se ubiti:

Republika

Foto: twitter.com/ZadrugaOfficial

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

- Kad sam joj pisao za se*s, što je bilo prošle godine, tada mi je histerisala, pa sam je smirivao, šta da radim... Ali ove godine sam s njom u kontaktu bio samo zbog deteta, ucenjivala me je, kako će se ubiti... - govorio je Asmin za Republiku.

Podsećanja radi, Aneli sada boravi u rehabu sa Janjušem, spavaju u istom krevetu, a na Instagramu se pojavio snimak, gde se spominje kako je Aneli zadovoljila Janjuša pod pokrivačem.

Republika

Foto: ATA Images

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading