PUČE VEZA NAKON IZBACIVANJA: Sećate li se OVOG takmičara Elite? Devojka ga BLOKIRALA na svim mrežama zbog ŠOK PRIZNANJA!

Autor:

Zadruga

26.09.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvog takmičara koji je napustio "Elitu" je devojka ostavila, saznao kad je shvatio da ga je blokirala na svim mrežama!

PUČE VEZA NAKON IZBACIVANJA: Sećate li se OVOG takmičara Elite? Devojka ga BLOKIRALA na svim mrežama zbog ŠOK PRIZNANJA!

Foto: promo

Dragoljub Smiljanić Gaga prvi je napustio "Elitu" nakon nedelju dana boravka u Beloj kući, koliko mu je bilo dovoljno da vidi varnice između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, te otkrio da će njih dvoje vrlo brzo završiti zajedno.

- Samo je pitanje vremena kad će njih dvoje biti zajedno, to je moje mišljenje. Ta vibracija između njih, to vrca na sve strane. Sedeo sam s njima, već treći dan se osetilo to varničenje i svi su to primetili. Zato Aneli šizi kad joj se spomene Janjuš, odmah se skloni od njega, još je sveže sve što joj se izdešavalo s bivšim Asminom Durdžićem, pa se plaši da ne bude ponovo povređena. Strasti su jače od razuma, ne leči vreme rane, već ljubav. Janjuš čeka samo pogodan trenutak da odigra pred njom i povuče pravi potez, dani su u pitanju. Jedino im konce mogu pomrsiti ulasci Stanije Dobrojević ili Asmina.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Gaga Smiljanić

Kako si reagovao na Anelinu ispovest, je l' te pogodila?

- Sigurno me nije pogodila kao priča Bojane Pavlović. Da se razumemo, priče o ostavljenoj ženi su na svakom ćošku. Njoj je zapravo teško što ju je ostavio dečko koji je pun ko brod. Na njoj nijedne patike nisu ispod 1.000 evra, štikle od 2.000 evra i tako. Meni je nje žao, ne trpi loše komentare, ovo s Janjušem i Jovanom Cvijanović, što pokušava da sedi na dve stolice, dotuklo ju je. Iako joj je on rekao da mu je ona prva, kod njega je sve toplo-hladno kad su devojke u pitanju.

Ti si, inače, dobar drug s Milenom Kačavendom, je l' veruješ u sve što ona iznosi, ima li neslaganja u njenoj priči?

- Milena je tu prvu sedmicu iskoristila da svoju priču stavi u prvi plan. Milena i ja smo baš dobri. Postavio sam je za vođu, ona je moja Zemunka, živi 100 metara od mene. Svašta mi je pričala o odnosu Ace Bulića i Ane Ćurčić, koliko sam shvatio, oni nisu bili u vezi, to je bila fejk priča. Milena je neko ko ima čvrst karakter i jaka žena, za sve što ona iznosi ima dokaze i argumente, to je moje mišljenje. Ana se bavi jeftinim trikovima, sve što ima protiv Milene je već rekla i to iz očaja. U kući se povela priča da Milena okuplja ekipu oko sebe, to nije tačno. Oko Milene se ljudi skupljaju po difoltu. Ona je harizmatična, inteligentna, ali, da se razumemo, ona je tema broj jedan. Tvrdim da će da obeleži "Elitu" do kraja. Svi žele da budu u njenom društvu, trče za njom, ona je magnet za ljude.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Gaga Smiljanić

Da li je istina da te ostavila devojka nakon "Elite"?

- Raskinuli smo, tako se namestilo. Dve godine smo bili zajedno, ostavila me zbog komentarisanja bivše na strimu. Kad sam izašao, shvatio sam da me blokirala. Zajednička drugarica mi je potvrdila, nisam pokušavao da se opravdam niti operem, videće sama s  vremenom šta je. U tom strimu sam pričao o situaciji od pre 10 godina. Bila je i situacija kad sam poklonio parfem Slađani Lazić. To je bilo spontano, pričalo se o mom parfemu. Rekla je da nije ponela nijedan, ja imam šest i dao sam joj da koristi. Odmah sam se ogradio, nisam imao ništa s njom, nisam joj čak dao parfem u ruke, već stavio na sto - zaključio je Gaga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading