OSMAN ISPROZIVAO VODITELJKU ELITE: Maša Mihailović Kariću poslala JASNU PORUKU sa Pinka!

Autor:

Zadruga

22.09.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić je, na iznenađenje svih, isprozivao mladu voditeljku "Elite", a onda se ona oglasila iz zgrade televizije Pink!

OSMAN ISPROZIVAO VODITELJKU ELITE: Maša Mihailović Kariću poslala JASNU PORUKU sa Pinka!

Foto: ATA Images

Iako je vrlo mlada, voditeljka Maša Mihailović (21) je na početku nove televizijske sezone postao deo voditeljskog tima rijalitija "Elita". Student je Fakulteta za medije i komunikacije, novinarskim poslom se bavi već godinu dana, a čelnici Pink televizije su prepoznali njene kvalitete i pružili joj šansu da vodi najgledaniji rijaliti u regionu. Maša se odlično snašla u novoj ulozi, pa je mnoge začudio komentar Osmana Karića, inače bivšeg voditelja radio-emisije "Amnezija".

Republika

Foto: Instagram.com

Osman Karić isprozivao Mašu Mihailović

Osman, koji je poznat kao osoba koja redovno prati i komentariše rijaliti dešavanja, oglasio se na društvenoj mreži Instagram. On je okačio delić emisije "Pitanja gledalaca", koju je Maša vodila juče, te isprozivao mladu voditeljku.

- Je l' ovo nova učesnica "Elite" ili voditeljka vremenske prognoze? Energija 0. Ko je ugasio struju? - zapitao se Osman na svom storiju.

Svi su čekali da vide hoće li mu Maša uzvratiti. Lepa voditeljka se danas uslikala u liftu u zgradi televizije Pink, a na Karićeve prozivke nije reagovala. 

Republika

Foto: Instagram.com

Maša Mihailović se oglasila iz zgrade Pinka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading