PRODUKCIJA PINKA DONELA HITNU ODLUKU: Večeras će nekome presesti boravak u rijalitiju!

Autor:

Zadruga

16.09.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras se neke stvari menjaju na imanju u Šimanovcima!

PRODUKCIJA PINKA DONELA HITNU ODLUKU: Večeras će nekome presesti boravak u rijalitiju!

Foto: Republika, Shutterstock

republiak, shutterstock

Subota je dan u rijalitiju koji je predviđen za emisiju "Nominacije". Učesnici rijalitija tad moraju da biraju između dva potrčka i da iznesu iskreno mišljenje o njima, a takmičar sa više glasova odlazi u duel i bori se za opstanak u Beloj kući. 

Međutim, produkcija televizije Pink danas je izmenila plan i program, pa će pre nominiacija u Belu kuću da se useli neki novitakmičar. 

Republika

Foto: Pink

Elita

Još uvek nije zvanično potvrđeno ko će večeras biti vanredno ubačen, ali se na društvenim mrežama spekuliše da je u pitanju neko od bivših zadrugara, koji su tokom boravka u prethodnim rijalitijima imali jako burno takmičenje i ko može da totano poremeti nekog od aktuelnih stanara u Šimanovcima. 

Najviše se komentariše da će večeras u "Elitu" ući bivši dečko Miljane Kulić, Lazar Čolić Zola, ali se dosta pričalo i o Maji Marinković, Ani Ćurčić i Zvezdanu Slavniću

Podsećamo, prethodne subote takođe je bilo vanredno ubacivanje, a u "Elitu" je ušla Helena Foks, poznanica Takija Marinkovića, koja već godinama uhodi Mensura Ajdarpašića, sa kojim bi volela da uplovi u ljubavnu priču tokom boravka u rijalitiju. 

Ne planiram da zaovdim, neka zavode mene. Ja ću biti ono što jesam imam dovoljno kvaliteta da ga privučem. Samo Mensur, osim njega niko nema šanse. Nismo imali gde da se sretnemo, treću godinu je već u rijalitiju. Nije da ja ulazim zbog njega, ulazim zbog sebe, ali ja volim ljubav. Plašila sam se samo Teodora da ga ne smuva dok ne uđem - nastavila je da priča ona. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Helena Foks

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading