PISMO VELIKOG ŠEFA SVE BACILO U TRANS: Ovako nešto se nikada nije desilo u rijalitiju, učesnici "Elite" skandirali na Pinku

Autor: P. R.

Zadruga

16.09.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanredno oglašavanje produkcije, u Belu kuću stiglo nešto neočekivano!

PISMO VELIKOG ŠEFA SVE BACILO U TRANS: Ovako nešto se nikada nije desilo u rijalitiju, učesnici "Elite" skandirali na Pinku

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Na imanje u Šimanovcima stiglo je pismo Velikog šefa, koje je ovonedeljni vođa Milena Kačavenda odmah pročitala nakon što su se iznenađeni učesnici "Elite" okupili za crnim stolom.

Naime, bivši učesnik "Zadruge", Miroslav Miki Đuričić je juče po drugi put postao otac, kada je dobio sina kojem je zajedno sa svojom suprugom Anđelijom dodelio ime Arsenije, te je tim povodom poslao hranu i piće kako bi se svi počastili zbog prinove u njegovoj porodici.

Draga "Elito", pre svega želimo da čestitamo Mikiju što je drugi put postao otac. Posluženje vam šalje Miki povodom rođenja njegovog sina Arsenija. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo Velikog šefa, a učesnici rijalitija su odmah krenuli da aplaudiraju i čestitaju Đuričiću na prinovi.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miki Đuričić poslao posluženje u Elitu

Inače, ovako nešto se nikada nije desilo u rijalitiju, te je vrlo specifično što je produkcija dozvolila da se unese posluženje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading