ONA JE KUMOVALA NA SVADBI IVANA MARINKOVIĆA: Isplivale nove slike sa intimnog venčanja! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.09.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković i Jelena juče su izgovorili sudbonosno "Da".

ONA JE KUMOVALA NA SVADBI IVANA MARINKOVIĆA: Isplivale nove slike sa intimnog venčanja! (FOTO)

Foto: shutterstock, Instagram.com printscreen

Ivan i Jelena

Ivan Marinković je juče stao na ludi kamen sa svojom suprugom Jelenom Ilić, u intimnoj atmosferi. kako je otkrio, danas su na venčanju bili samo kumovi, a sutra će napraviti svadbeni ručak. Ivan i Jelena su podelili fotografije sa venčanja - Ivan je nosio crnu košulju, narandžastu kravatu i sive teksas pantalone, dok se Jelena odlučila za belu haljinu sa perjem.

Republika

Foto: Instagram.com

Ivan Marinković i Jelena

Marinković do sad nije želeo da otkriva za medije koga su Jelena i on izabrali za kumove na venčanju, ali je Jelena danas ipak odlučila da na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podeli sliku sa svojom kumom.

Njih dve su pozirale, nasmejale i sređene, a po Jeleninoj odevnoj kombinaciji videlo da je slika sa jučerašnjeg venčanja, iako je tek danas objavila. 

Republika

Foto: instagram.com

Jelena sa kumom

Ivan i njegova supruga nisu bili juče preterano aktivni na društvenim mrežama i podelili su svega nekoliko slika, gde su svojim pratiocima pokazali kakve burme su izabrali i kako su se pobrinuli da i njihov pas Beka dobije specijalnu tortu kojom može da se "zasladi". 

Podsetimo, nedavno se osoba bliska Ivanu oglasila za Republiku i otkrila detalje venčanja.

Ivan ne planira da zove puno gostiju na svadbu, jer je ceremonija intimna. Odlučio je da oženi svoju verenicu Jelenu Ilić i da konačno izgovore sudbonosno "da", pred malim brojem ljudi. Pozvaće nekoliko članova porodice i par prijatelja koji će upotpuniti njihovo veselje - rekao nam je dobro obavešten izvor.

Potom se za naš portal oglasio i Ivan i potvrdio ovo.

Sve će se desiti u jednom restoranu na reci, neće biti puno zvanica, možda 40, probrano društvo, a kumovi su izvan granica javnog života, tako da neću imenovati. Sada pripremamo još neke sitnice, pošto smo sve na vreme organizovali - rekao je Ivan za Republiku.

Republika

Foto: ATAImages, Pixabay.com

Ivan Marinković i Jelena svadba

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Bibs

16.09.2023 18:44

Bitni su ko ona stvar