ISPLIVALE FOTKE SA TAJNOG VENČANJA: Supruga Ivana Marinkovića zablistala u BELOJ HALJINI! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.09.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena i Ivan Marinković su juče stali na ludi kamen, a isplivale su i privatne fotografije sa venčanja!

ISPLIVALE FOTKE SA TAJNOG VENČANJA: Supruga Ivana Marinkovića zablistala u BELOJ HALJINI! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Ivan Marinković je juče stao na ludi kamen sa svojom suprugom Jelenom Ilić, u intimnoj atmosferi. kako je otkrio, danas su na venčanju bili samo kumovi, a sutra će napraviti svadbeni ručak.

Ivan i Jelena su podelili fotografije sa venčanja - Ivan je nosio crnu košulju, narandžastu kravatu i sive teksas pantalone, dok se Jelena odlučila za belu haljinu sa perjem.

Podsetimo, nedavno se osoba bliska Ivanu oglasila za Republiku i otkrila detalje venčanja.

- Ivan ne planira da zove puno gostiju na svadbu, jer je ceremonija intimna. Odlučio je da oženi svoju verenicu Jelenu Ilić i da konačno izgovore sudbonosno "da", pred malim brojem ljudi. Pozvaće nekoliko članova porodice i par prijatelja koji će upotpuniti njihovo veselje - rekao nam je dobro obavešten izvor.

Potom se za naš portal oglasio i Ivan i potvrdio ovo.

- Sve će se desiti u jednom restoranu na reci, neće biti puno zvanica, možda 40, probrano društvo, a kumovi su izvan granica javnog života, tako da neću imenovati. Sada pripremamo još neke sitnice, pošto smo sve na vreme organizovali - rekao je Ivan za Republiku.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena i Ivan

Inače, ovo će biti drugi brak Ivanu Marinkoviću, koji iz braka sa pevačicom Gocom Tržan ima ćerku Lenu, dok je iz romanse sa Miljanom Kulić dobio sina Željka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Veki

16.09.2023 09:18

On je mnogo bitan pa posete o njemu,posute o nekom mladom matematičaru ili fizicaru a ne beogradskom klosarko i lopovi i seljanki iz Leskovac,fuj