IVAN MARINKOVIĆ IZGOVORIO SUDBONOSNO 'DA': Blista od sreće pored Jelene, pogledajte BURME koje su izabrali! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.09.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oženio se bivši rijaliti takmičar!

IVAN MARINKOVIĆ IZGOVORIO SUDBONOSNO 'DA': Blista od sreće pored Jelene, pogledajte BURME koje su izabrali! (FOTO)

Foto: shutterstock, Instagram.com printscreen

Ivan i Jelena

Bivši rijaliti učesnik Ivan Marinković i njegova devojka, sa kojom je dugo godina u vezi, danas su izgovrili sudbonosno "Da". Ivan je već pre nekoliko dana najavio da će konačno ispuniti svoju veliku želju i oženiti Jelenu Ilić, što se danas obestinilo.

Republika

Foto: ATAImages, Pixabay.com

Ivan Marinković i Jelena

Marinković je jutros podelio prvu sliku priprema za venčanje, gde je svojim pratiocima na druptvenoj mreži Instagram pokazao kakve je cipele odabrao za ovaj važan dan i svima dao do znanja da je spreman na večnu ljubav sa svojom izabranicom. 

Jelena i Ivan su nakon izgovorenog "Da" podelili prvu zajedničku fotografiju na društvenoj mreži Instagram, gde su za svoje verne pratioce pozirali i u kameru pokazali burme. 

Ivan je uz njihovu sliku napisao kratak opis:

- Moja žena - stavio je Marinković uz prvu sliku nakon ulaska u brak. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ivan Marinković se oženio

Poznato je da Ivan već duži vremenski period planira svadbu sa Jelenom, a svoje želje će danas konačno realizovati. On se pre par dana oglasio za naš portal i otkrio nam delić organizacije i planova koje imaju povodom ovog važnog dana. 

- Sve će se desiti u jednom restoranu na reci, neće biti puno zvanica, možda 40, probrano društvo, a kumovi su izvan granica javnog života, tako da neću imenovati. Sada pripremamo još neke sitnice, pošto smo sve na vreme organizovali - rekao je Ivan za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading