PREKO RULETA DO KREVETA: Ovako su se spanđali Ana Ćurčić i Lakić, upoznao joj decu, od Zvezdana sve ZATAŠKALA!

Autor:

Zadruga

15.09.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih dana mnogo se komentariše odnos Ane Ćurčić i Nikole Lakića, a više bivših zadrugara tvrdi da su njih dvoje bili intimni, nakon što su se upoznali u jednom kazinu.

PREKO RULETA DO KREVETA: Ovako su se spanđali Ana Ćurčić i Lakić, upoznao joj decu, od Zvezdana sve ZATAŠKALA!

Foto: ST/Nikola Mutić ,Pixabay, ATA Images, printscreen/RTVPink

Dejan Dragojević kojem je Marko Đedović ostavio "zbirku pripovedaka", sada je šokirao tvrdnjom da je Nikola Lakić bio sa Anom Ćurčić.

- Poznato je da su on i Ana imali odnose dok je Zvezdan bio u zatvoru. Dokazi da su njih dvoje imali s*ksualne odnose postoje - izjavio je Dragojević i još se našalio da su se grejali telima jer je "Zvezdan Slavnić prokockao sve pare i bilo je hladno u stanu", kako prenosi Svet.

Republika

Foto: ST/D. Kadić, E stock

Ana Ćurčić i Dejan Dragojević

Lakić priznaje da Anu poznaje, ali iz kockarnice, a ne spavaće sobe i ove Dejanove priče oštro negira. Evo šta on tvrdi:

- Nisam neko ko će da cinkari i druka. Ona mi je u nekoliko navrata i pomagala. Družili smo se, poslala me je u inostranstvo za bugarskog prvoligaša da igram, morao sam da dam neke pare da odem na neku probu. To nije bilo kako sam ja priželjkivao. Pomogla mi je da izvučem pare od nekih ljudi, bila je dobra sa nekima koji su bili u kontaktu s ovima što su meni dugovali novac i to je brzo rešeno. Ništa nasilništvo i bezobrazluk. Dobio sam nazad tu poveću sumu novca - ispirčao je Lakić i dodao:

- Ona je uvek sama sedela za ruletom u kazinu. Ja sam tamo dolazio često, uvek kad sam dolazio ugledao bih nju. Moje druženje sa njom je bilo prisno, pošto nas je taj prostor zbližio. Ta tortura famozna i to da ona ne igra rulet, a da igra druga strana, to mi je katastrofa. Ana je rulet igrala jako. Nadovezaću se na Janjuševu konstataciju da kuma nije znala za to. Ona je lagala da je u šopingu i ni njeni bliski nisu znali da je u kazinu. Upoznao sam njenu decu, ja nisam znao da li ima nekog partnera ni da li je prisutan. Njena deca su bili tinejdžeri tada, to je bilo pre sedam, osam godina - poručio je Lakić. 

Republika

Foto: ATA Images,Dragan Kadić

Ana Ćurčić i Nikola Lakić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

15.09.2023 13:46

Pa šta ? A šta je sve on "ZATAŠKAO"? A šta su vaše mame zataškale ? Au, "muškarčine alapače". Ne daj bože ovog Đedovića u blizini- SVAKI abar ga interesuje ; živi od abrova : šta je ko kome reko; al sad : zašto NjEMU nije Ana Ćurčić rekla kada šta radi, da on zna, pa da "pare zaradi" ! Sramota, bre. To muškarci ?