"OVO JE KAZNA ZA PSIHIČKI TEROR NAD STANIJOM" Asmin priložio NOVE DOKAZE protiv Aneli i Site Ahmić, pa krenuo za Kinu! ŠOK!

Autor:

Zadruga

10.09.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanijin bivši verenik i sestra njegove supruge ne prestaju da ratuju preko društvenih mreža!

"OVO JE KAZNA ZA PSIHIČKI TEROR NAD STANIJOM" Asmin priložio NOVE DOKAZE protiv Aneli i Site Ahmić, pa krenuo za Kinu! ŠOK!

Foto: youtube/facebook/printscreen

Tokom javne rasprave na društvenim mrežama Asmin Durdžić, suprug Aneli Ahmić i trenutno bivši verenik Stanije Dobrojević, optužio je Aneli i njenu sestru Situ da nemaju kuću u Dubrovniku, kojom se hvale. Sita je objavila papir, kojo navodno dokazuje da je ovo istina.

- Ovo je baš jadno od nas, ali evo dokaz. Samo sa ovim jednim posedom u Dubrovniku, kako kažu, neki kupe vas sa sve gaćama, klošarčići. I neće više ove laži g*vnetove dokazivati, ovde stajeno - glasi poruka napisana preko poruke.

Republika

Foto: Facebook/YouTube/Printscreen

Sita, Aneli i Asmin

Asmin je objavio i fotografije kuće, koja je bila u lošem stanju, te istakao da je tako izgleda dok prošle godine nije dao pare da se sredi.

Sita je objavila fotke gde navodi da su fotografije koje je Asmin objavio stare 8 godina, dok kuća izgleda potpuno drugačije.

- Evo da ga opet demantujem, a kad ti budeš imao samo parking mesto u Dubrovniku, Sita ti pokloni ovaj njen sprat kuće - dodala je Sita.

Asmin je potom objavio prepisku sa nepoznatom osobom, koja navodi da je vlasnik kuće koju je Sita objavila druga osoba koja se preziva Ahmić, kao i da je to vinograd u Komolcu, a ne kuća u Gruzu.

Republika

Foto: ATA Images, Facebook

Aneli i Stanija

Iako je izjavio da stavlja tačku na raspravu sa Sitom, Asmin joj je zapretio da će izneti sve stvari koje je radila od 15. godine ako mu se javno ne izvini i da će to biti kazna za, kako kaže, psihički teror nad Stanijom. Takođe, izjavio je da će prihvatiti da je istina sve što Sita o njemu piše i da mu je samo bitno da je dokazao da Stanija nije kriva ni za šta.

On je objavio stori, naveo da je u Austriji, te rekao da sada ponosno može do Kine. Ceo rat pogledajte u galeriji ispod ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Viktorija

10.09.2023 21:41

Ma jel ovo onaj pilot sto se javlja u Narod pita i kako kaze da emotivno voli Anu i ponavlja moja Ana, a sad moja Stanija a ona pobegla sa Pecom u Kinu. Ma ne bih rekla onaj je bio pismen i elokventan. Slicni su, mozda braca rodjena. Znaci Stanija i Divna DNK rodjake po muzevima.