POSTOJE SVEDOCI ZA VERSKO VENČANJE: Anelina sestra Sita odgovorila Asminu na OPTUŽBE!

Autor:

Zadruga

10.09.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat Site Ahmić i Asmina Durdžića ne jenjava, ponovo nastao haos!

POSTOJE SVEDOCI ZA VERSKO VENČANJE: Anelina sestra Sita odgovorila Asminu na OPTUŽBE!

Foto: Facebook/YouTube/Printscreen

Takmičarka "Elite" Aneli Ahmić nalazi se u centru skandala od početka rijalitija, kad je javno iznela da je njenog supruga Asmina Durdžića preotela Stanija Dobrojević. Ona se danas oglasila i odgovorila na Asminove optužbe da Aneli i on nisu u braku.

- To je brutalna laž! Za njhovo versko venčanje postoje svedoci - moja mama, moj brat, rođak, zajednički prijatelji. Bilo je šest ljudi tu. On to govori jer je to Stanijin usklop. Pošto je sve izašlo na videlo i priča se da je ona rasturačica brakova - rekla je Anelina sestra i dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Sita Ahmić

- Nema šanse da ona to nije znala. Njoj je jedna poznanica odmah napisala na Instagramu da on ima ženu i dete, i ona je tu poruku videla. Asmin se tada obratrio Aneli da je pita zašto se to šalje Staniji - otkrila je Sita za emisiju "Premijera - Vikend specijal".

Republika

Foto: printscreen/facebook, ST/Dragan Kadić

Aneli i Asmin

Rat Stite i Asmina ne jenjava, iako je on danas napisao da se poslednji put oglašava povodom ove situacije.

Oglašavao sam se ovde, nisam imao drugi naččin da dokažem istinu. Sve što sam napisao, dostavio sam i dokaz. Vreme je da se vratim svom životu i poslu. Samo ću se oglašavati ako neko bude od ovih muškarac kvario Stanijin ugled. Ne želim više da ove veštice grade sebi priču preko mog Instagrama. I želim da svi znate, Stanija nije kriva, ona ništa nije znala, ja sam kriv što sam krio da je Aneli psihopata i što nisam rekao. Kad sam pisao Aneli, to je bilo da bih izbegao svađe i spustio loptu. Molim vas da shvatite da je Stanija iskorišćšena da bi one sebi gradile priču - poručio je Durdžić danas na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nadica

11.09.2023 07:17

Kakvi crni svedoci venčanja, kada je hodža, koji ih je navodno venčao, sam izjavio da slika nije sa venčanja i da ih nije venčao!!!! Ovi su se toliko upleli u sopstvene laži, da više ne znaju ni šta pričaju!