"GAĐALA TE JE U GLUPU GLAVU" Stanijin oženjeni bivši verenik UDARIO na Marka Markovića, izneo ŠOK DETALJE o vezi sa starletom! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.09.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić odgovorio na izjavu koju je Marko Marković dao za Republiku!

"GAĐALA TE JE U GLUPU GLAVU" Stanijin oženjeni bivši verenik UDARIO na Marka Markovića, izneo ŠOK DETALJE o vezi sa starletom! (FOTO)

Foto: instagram.com/radojicic_aleksandar

Juče smo stupili u kontakt sa Markom Markovićem, koji je za Republiku dao prvu izjavu o skandalu njegove bivše devojke Stanije Dobrojević. Marko je otkrio šta misli o tome što se Stanija verila za Asmina Durdžića, supruga takmičarke "Elite" Aneli Ahmić, a potom i raskinula sa njim.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, E-stock/Časlav Vukojičić, ST/Dragan Kadić, printscreen/facebook

 

- Što se tiče te situacije, nisam baš najbolje ispratio. Kao što znate, Stanija i ja smo bili tri godine zajedno, imali smo lepu i normalnu vezu. Što se Stanije tiče, nemamo nikakvog kontakta, ali ovo koliko sam ispratio, čuli smo dve strane priče, niko ne zna šta je tu istina - započeo je Marko, pa dodao:

- Ali ko god da se umeša u nečiji brak, za to nema opravdanja nikakvog. Jer kako kažu, ne gradi se sreća na tuđoj nesreći - poručio je Marković za Republiku.

Asmin se danas oglasio putem storija na društvenoj mreži Instagram i potkačio Marka.

- Go-go plesačica Marko Marković! I ti bi još malo popularnost preko bivše, nije ti dovoljno što ti je plaćala gaćice, ajfone, letovanja, zimovanja, sponzorušice mala! A tek što si od žene u invalidskim kolicima prosio pare da joj uzmeš verenički prsten, kojim te je Stanija gađala u tu glupu glavu!! Bolje se pokrij po ušima, p*derčiću - napisao je Asmin.

Republika

Foto: Instagram.com

Asminova objava

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading