BIVŠI IGRAČ PARTIZANA ODUŠEVLJEN IGRAMA SRBIJE! Pred finale s Nemcima POMENUO svoju BRAĆU!

Autor:

Sport

10.09.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija se danas bori za titulu svetskog šampiona protiv Nemačke (14.40).

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA ODUŠEVLJEN IGRAMA SRBIJE! Pred finale s Nemcima POMENUO svoju BRAĆU!

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije danas od 14 časova i 40 minuta igra finalni meč na Svetskom prvenstvu protiv Nemačke, jedine neporažene selekcije od početka Mundobasketa.

"Orlovi" su samim plasmanom u utakmicu za trofej napravili fenomenalan rezultat, ali sada žele da ponove uspeh iz Indijanapolisa i ponovo otpevaju "Bože pravde" s pobedničkog postolja.

Izabranici Svetislava Pešića su u četvrtfinalu eliminisali Litvaniju s 87:68, da bi u polufinalu savladali još većeg favorita Kanadu rezultatom 95:86.

Bivši košarkaš Partizana, Džok Lendejl, proslavio je plasman "orlova" u finale šampionata sveta. Australijski košarkaš je ostavio dubok trag u crno-belom dresu, da bi  kasnije nastupao za Žalgiris, a onda se otisnuo "preko bare" gde je branio boje San Antonio Sparsa, Finiks Sansa i Hjuston Rokitsa.

Ljubimac grobara je na svom Tviter profilu proslavio uspeh Srbije.

 

 

- Srbija! Srećan sam zbog moje braće - napisao je Lendejl.

Nemačka je, podsetimo, u polufinalu napravila ogromno iznenađenje i eliminisala prvog favorita za osvajanje titule, selekciju Sjedinjenih Američkih Država.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading