HOĆE LI FIBA REAGOVATI? Šruder uoči finala sa Srbijom priznao da se KLADIO!

Autor:

Sport

09.09.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemac u centru skandala.

HOĆE LI FIBA REAGOVATI? Šruder uoči finala sa Srbijom priznao da se KLADIO!

Foto: FIBA

Denis Šruder na Svetskom prvenstvu

Košarkaška reprezentacija Srbije u nedelju od 14.40 igra veliko finale Svetskog prvenstva, a protivnik će joj biti selekcija Nemačke.

"Orlovi" Svetislava Pešića su u polufinalu "obrisali pod" Kanađanima, dok su "panceri" napravili senzaciju pobedivši Sjedinjene Američke Države.

Uoči meča za trofej, prva zvezda Nemačke Denis Šruder otkrio je da je u sjajnim odnosima sa novim glavnim trenerom Toronto Reptorska, Srbinom Darkom Rajakovićem. Njih dvojica su dve godina sarađivali u Oklahoma siti Tanderu, gde je Rajaković bio deo stručnog štaba.

Pred svaku utakmicu mi pošalje poruku, poželi mi sreću, sad mi je poslao da odigram dobro, ali da Srbija pobedi - otkrio je Šruder.

Republika

Foto: FIBA

Denis Šruder

Potom je istakao i da je pala opklada između dvojice prijatelja.

- Kladili smo se i videćemo šta će se desiti sutra - dodao je Nemac.

Poznato je da je sportistima zabranjeno da se klade, pa ostaje da se vidi hoće li FIBA reagovati zbog ovog priznanja. Ipak, verovatnoća za tako nešto meri se promilima, pošto Šruder nije otišao u zvaničnu kladionicu da uplati tiket.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading