TRAGEDIJA U KOMŠILUKU! Poginula mlada sportiskinja! Imala je samo 18 godina!

Autor:

Sport

09.09.2023

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužne vesti stižu iz regiona.

TRAGEDIJA U KOMŠILUKU! Poginula mlada sportiskinja! Imala je samo 18 godina!

Foto: pixabay.com

Mlada 18-godišnja rukometašica Maja Zorica je poginula u saobraćajnoj nezgodi u Hrvatskoj, preneli su hrvatski mediji.

Do tragičnog događaja došlo je kada je nesrećna devojka s dve prijateljice putovala kući u Sinj. Na putu kod Dicma, u njihovu traku je prešao 44-godišnji vozač privatnog vozila, koji je bio pod dejstvom alkohola, pa je izazvao sudar.

Maja je prevežena u bolnicu s teškim povredama, ali nažalost, nije preživela. Ostale dve učesnice u nesreći, od kojih je jedna maloletna, a druga 25-godišnjakinja, takođe su zadobile teške telesne povrede i trenutno su hospitalizovane.

Zbog ovog užasnog događaja, oglasio se Hrvatski rukometni savez.

Republika

Foto: printscreen/instagram

objava ŽARK Split

- Ako nas tužni ljudi ujutro probude… Sa tugom u srcu i nevericom primili smo vest o tragičnoj pogibiji naše rukometašice Maje Zorice, igračice ŽARK Split. Naše misli i molitve su sa porodicom, saigračima, prijateljima iz ŽARK-a Split i svima onima u čijim je životima ostao neizbrisiv trag i večna uspomena na nasmejano lice naše atletičarke. Iskreno saučešće Hrvatskog rukometnog saveza i cele rukometne porodice. Počivaj u miru - stoji u saopštenju hrvatskog Rukometnog saveza.

Klub ŽARK Split, za koji je pokojna nastupala, takođe se oprostio od mlade rukometašice.

- Tužnim i slomljenim srcem javljamo da nas je naša igračica, Maja Zorica, nakon tragične nesreće napustila u 18. godini života. Ugasilo se srce našeg velikog borca. Saosećamo s porodicom i šaljemo iskreno saučešće najbližima. Njen plemeniti i snažni duh, pun životne radosti i ljubavi, zauvek će ostati u našim srcima, mislima i molitvama. Anđele naš, počivaj u miru - stoji u objavi ŽARK Splita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading