O OVOME SE ŠUŠKA DANIMA! Vendi priznala da li ulazi u "Farmu 8" - pevačica ODUŠEVLJENA srednjim vekom!

Autor:

Zadruga

18.06.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vukelićeva otkrila šta misli o novom formatu rijalitija, te otkrila da li će je publika gledati u istom!

O OVOME SE ŠUŠKA DANIMA! Vendi priznala da li ulazi u "Farmu 8" - pevačica ODUŠEVLJENA srednjim vekom!

Foto: ST/Vladimir Lukić, instagram.com/zeljkomitrovic

Željko Mitrović, vlasnik "Pink Media Group", najavio je za novu televizijsku sezonu nekoliko novih projekata, a između ostalog i osmu sezonu rijalitija "Farma", koja će imati potpuno novo ruho. Naime, kako je nedavno pokazao na društvenoj mreži Instagram, "Farma 8" će biti premeštena u ambijent iz perioda srednjeg veka.

Vesna Vukelić Vendi se sada oglasila i otkrila šta misli o novom projektu, te priznala da li bi učestvovala u njemu kao ranije.

- Srednji vek je jako inspirativno doba. Zavisi na čijem srednjem veku će se rijaliti zasnivati - da li će to biti televizijski program zasnovan na tradiciji srednjeg veka kakav je bio u našem regionu ili je reč o imitaciji srednjovekovlja iz drugih tradicija. Nisam upućena šta su dolučili. Srednji vek je jako širok pojam. U svakom slučaju i povratak "Farme" i novi koncept su dobri, samo da se više odmaknemo od trenutnih rijaliti igrača koji su isplovili, da se odmaknemo od kvazimoda. Živimo u veku najnepismenijih. Mi smo u srednjem veku imali veliku prepisivačku školu u manastiru Manasija. Bilo bi fantastično da se na tome zasnuje nova Farma i da vidimo kako je jedan narod koji u suštini nije mogao da uči, a potom se nakon otvaranja škole otimao oko knjiga. To je divan srednji vek o kome govorim i koji volim, a kada je narod još uvek bio neosmuđen - ispričala je Vendi.

Vendi se nada da će povratak "Farme" očistiti rijaliti program od takmičara i njihovih porodica koji jedini argument za učestvovanje u televizijskom programu vide u bludu i nemoralu. 

- Nažalost danas živimo u vremenu gde vladaju nepismeni skorojevići. Na televiziji se pojavljuju roditelji određenih kvazimoda i objašnjavaju sisteme vrednosti. Nepismen i primitivan čovek objašnjava da je dobro zlo a da je zlo dobro. Naravno da zlo postoji, ali ono nikada ne može da bude predstavljeno kao dobro. Dostojevski je najbolje o toj razlici pisao. Nažalost, ovaj vek je mačka u džaku, gde su iz džungle izašli najnepismeniji i skorojevići koji ništa ne znaju. Ti roditelji sa oboda Beograda pokušavaju da nam obajsne šta je dobro a šta nije dobro. Oni nas ubeđuju da su njihovi potomci jedini dostojan produžetak vrste, a jedini argument im je blud i nemoral, a to znaju i majmuni da rade. Majmun ne bira način. Tako da je jako dobro da zagnjurimo u srednji vek da se čupamo iz ovog blata što su nam stvorili ovi sa oboda Beograda. Knez Miloš je imao dobre namere kada je doveo kalemare i povrtare na obod, ali nažalost svedoci smo šta se sve zapatilo. Sve je postalo džungla. ovi koji su fizički najjači hoće da se predstave da su najpametniji. Mozak se zamenio mišićima i to lažnim mišićima - smatra Vendi.

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić

Vendi

Poznata pevačica je potvrdila da i dalje voli rijaliti, ali da joj se ne doapada u šta se on pretvorio.  

- Volim rijaliti program jer rijaliti je presek stanja u jednom društvu. Naravno, ne volim kad mi stanje tumači neki nepismen nikogović. Volim rijaliti koji se zasniva na nadmudrivanju i koji donosi čistke. To je suština, da se neko nadmudri i da se čisti otpad. Drugim rečima, da to bude javna giljotina nepismenih i primitivnih. Međutim, ovde ta giljotina ne može da se desi jer rijaliti učesnici i dalje kolektivistički razmišljaju. Takmičari se štite među sobom jer nemaju hrabrosti. Vode se sistemom demona. Demoni vole da se valjaju u blatu zajedno i čim neko počne da svetli oni krenu agresivno na njega jer hoće da ga skembaju. U takvom sistemu, učestvovanje je veliki izazov - rekla je Vendi za "SrbijaDanas", pa otkrila da li bi učestvovala u "Farmi 8".

- Mnogo volim srednji vek, posebno period od kneza Lazara, preko vladavine kneginje Milice, do despota Stefana Lazarevića. To je jedan vrlo težak period, Milica je morala da da ćerku u Oliveru u Bajazitov harem. To je period gde je Milica morala da posluje sa ubicama svog muža. Ipak, Bog je nju uzvisio u svetiteljku. To pokazuje kakvi se kompromisi prave zarad naroda. U najtežim životnim situacijama moramo da pravimo kompromise kako bismo išli dalje, ali da na kraju pobedimo i nadmudrimo, čak i sam život ako treba. To je obrazac na koji se ugledam u životu. Tako da za mene bi učešće u tom rijalitiju bio izazov. Ipak, sa druge strane, ne mogu da se vraćam unazad. Ako sam već postavila stubove tog rijalitija i bila noseća tema sa Ekremom u "Farmi 3", ne bih volela da se sada retrogradivno dokazujem. Volela bih da se izmisli neka forma u tom rijalitiju gde bih učestvovala, ali ne kao takmičarka. Prosto, današnji rijaliti je postao lov u mutnom. Ja sam borac istine, te me ne inspiriše da ulazim negde gde je mutno - otkrila je Vendi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading