ISPLIVALA SLIKA MAJINE URAĐENE ZADNJICE: Ovako izgleda posle operacije, nije uspela da se SAKRIJE!

Autor:

Zadruga

08.09.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno kako izgleda zadnjica Maje Marinković nakon što je ugradila 850 kubika u nju

ISPLIVALA SLIKA MAJINE URAĐENE ZADNJICE: Ovako izgleda posle operacije, nije uspela da se SAKRIJE!

Foto: Instagram.com

Maja Marinković

Bivša zadrugarka i popularna starleta Maja Marinković se 31. avgusta na jednoj privatnoj klinici podvrgla operaciji zadnjice, te u svoju već pozamašnu pozadinu ugradila čak 850 kubika. Međutim, zbog mogućih kompikacija koje prate ovaj zahvat, Maji su doktori naložili strogo mirovanje u narednom periodu, te da prvih 14 dana leži na stomaku, dok potpuni oporavak traje mesec dana.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/majaamarinkovic

Maja Marinković Instagram

Ona na svom profilu na društvenoj mreži Instagram svaki dan kači fotografije i video-snimke na kojima delimično pokazuje kako izgleda, ali ceo rezultat još nije nije video. 

Međutim, Maja je danas posetila svog frizera, a dok je sama prala kosu on ju je usnimio i pratiocima na društvenim mrežama otkrio kako izgleda pozadina Marinkovićeve nakon zahvata koji je imala. 

Iako je on stikerom breskve pokušao da sakrije Majinu pozadinu, kako se ona pomerila ipak se videlo kako ona sad izgleda. 

Maja se takođe snimila i u svom automobilu, gde se vidi da zbog zahvara koji je imala mora da sedi na velikom jastuku. 

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Marinković

Podsećanja radi, nakon što je napustila privatnu kliniku na kojoj je ugradila silikone u zadnjicu, Maja Marinković je prvu izjavu dala za Republiku i to na licu mesta.

Otok polako prolazi, ležala sam 48 sati na stomaku. Sve će malo da splasne, sve je to super. Pridržavam se saveta lekara, nije bilo komplikacija. Moraću da mirujem dve nedelje, za mesec dana će biti sve kako treba, imam male bolove - istakla je rijaliti zvezda nedavno za naš portal.

Republika

Foto: Republika

Maja Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading