NJU JE PRETUKLA KAČAVENDA: Rijaliti učesnica promenila lični opis! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.09.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša rijaliti učesnica se transformisala, Milena Kačavenda tvrdi da ju je pretukla!

NJU JE PRETUKLA KAČAVENDA: Rijaliti učesnica promenila lični opis! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Milena Kačavenda

Ana Marija Kikoš dospela je u žižu interesovanja javnosti kad se pojavila u rijalitiju "Veliki brat" 2006. godine i tada se otkrilo da je bila u braku sa folkerom Dadom Polumentom. Ona ga je na turnejama praitla kao igračica i tada su se zbližili.

Republika

Foto: printscreen

Ana Marija Kikoš

Iz braka imaju sina Dorijana, ali zajednica nije dugo potrajala, te su se razveli. Popularni folker joj je posvetio čuvenu pesmu "Nije Ana, nije Marija". Ana Marija je u međuvremenu promenila fizički izgled, a u nastavku možete pogledati kako sada izgleda.

Republika

Foto: Instagram.com/ANAMARIJAKIKOS

Ana Marija Kikoš

Prošle godine je tokom velike akcije policije uhvaćeno 29 osoba, koje se sumnjiče da imaju veze sa elitnom prostitucijom, a u priču je bila umešana i Ana Marija. Neke od devojaka koje su privedene navele su da je Kikoševa jedan od njihovih makroa.

Njeno ime je ponovo dospelo u žižu interesovanja javnosti kad je aktuelna učesnice "Elite" Milena Kačavenda ispričala da ju je jednom prilikom pretukla.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda

- Pobijem se u klubu, raščerupam ženu bivšu od Dada Polumente, Ana Mariju, unakazim je od batina, oni zovu Srđana on kaže da spava i ugasi telefon. I najviše mrzim pretnje, Srđan i ja smo se razveli i svi me sad testiraju, nismo u nikakvom odnosu, nismo se svađali samo je jedan dan predložio da se razvedemo i niko ne zna zašto - pričala je Milena tokom prve žurke i šokirala sve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading