NOVI UČESNIK ELITE UHVAĆEN ISPRED PINKA! Odlepio za Anom Ćurčić, spreman na sve da je OSVOJI! (VIDEO)

Autor: Republika/A. N.

Zadruga

01.09.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć se ispred televizije Pink pojavio verni fan rijalitija "Zadruga", koji ulazi u novo takmičenje!

NOVI UČESNIK ELITE UHVAĆEN ISPRED PINKA! Odlepio za Anom Ćurčić, spreman na sve da je OSVOJI! (VIDEO)

Foto: ATA Images, Nemanja Pančić

Na televiziji Pink sutra će početi novi rijaliti "Elita", a o takmičarima koji će se naći u njoj spekuliše se još od završetka "Zadruge 6". Iako je produkcija do sad potvrdila samo pojedina imena, na društvenim mrežama se nagađa ko bi još mogao da kroči na imanje u Šimanovcima, a sinoć se pojavilo novo ime. 

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Almir Asanović

Naime, ispred zgrade televizije Pink na Dedinju, pred ponoć se pojavio verni gledalac emisije "Narod pita", pilot pukovnik Almir Asanović. On se tokom raznih uključenje u emisije istakao po svom prizanju da ima emocije prema bivšoj učesnici "Zadruge", Ane Ćurčić

Na društvenoj mreži Instagram odmah je počeo da se širi snimak Almirovog dolaska na televiziju Pink, zbog čega su se odmah pokrenule spekulacije da je redovni gledalac rijalitija dobio priliku da postaneo deo šou programa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Podsećamo, Almir je takođe bio u vezi sa još jednom bivšom učesnicom rijalitija "Zadruga", Divnom DNK, ali je svoje emocije prema Ani više isticao. 

Narod neka priča šta želi. Ona će videti šta je muškarac, šta je odvažnost. Ana je moja ljubav. Ne vidim drugu, pored moje Ane. Ja pišem knjigu o Ani: "Dok noću pada kiša, sanjam te. Dok gledam zalazak Sunca, čekam te. Dok moje vojničko srce kuca, volim te. Želim ti slatke snove da te čuvaju, a samo ću ja biti mali đavolak koji te gnjavi...". Ja sam zaljubljen u tebe, mnogo sam emotivno zaljubljen  - govorio je jednom prilikom Almir Asanović tokom uključenja u emisiju "Narod pita". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading