ANA ĆURČIĆ IDE POD NOŽ! Bivša zadrugarka se hitno oglasila pred OPERACIJU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.08.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić važnu odluku podelila sa fanovima na društvenim mrežama!

ANA ĆURČIĆ IDE POD NOŽ! Bivša zadrugarka se hitno oglasila pred OPERACIJU! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Ana Ćurčić

Drugoplasirana takmičarka šeste sezone rijaliti programa "Zadruga", Ana Ćurčić svojim fanovima odgovarala je na pitanja na društvenoj mreži Instagram. Ona je priznala da će uskoro otići pod nož i napraviti korekciju na svom licu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić Instagram

Naime, Ćurčićeva je priznala da je jako zažalila što je svoje usne uvećavala i u njih stavila biopolimer, koji sad želi da ukloni, pa će zbog toga morati da ide pod nož i svoj problem reši hirurškim putem. 

- Da li planiraš da vadiš biopolimer iz usana ili ti ne smeta? - glasilo je pitanje koje je neki od Aninih fanova njoj postavilo na društvenoj mreži Instagram.

- Planiram i jedva čekam. Savet - ne stavljajte nikad - napisala je Ćurčićeva i uz to podelila jednu svoju fotografiju. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić Instagram

Podsećamo, Osman Karić nedavno je imao šok ispovest, u kojoj je takođe progovorio i o Ani i otkrio kakve su razgovore vodili pred njen ulazak u "Zadrugu 6". 

- Ane se sećam, ali nešto kao kroz maglu, videli smo se u jednom kafiću, bilo je to lepo veče i druženje. Ništa ja nisam sekao u skorije vreme, sem drveta breze u svom dvorištu. Ja sam samo skratio razgovor, toliko me je davila u njemu, da mi je vrat poplaveo. Pa njen cilj samo ona zna, a da sad tuži čoveka, tj. Zvezdana, koga i dalje voli, samo iz osvete, to meni nije realno - ispričao je Karić za "Svet". 

Republika

Foto: ATA Images, TV Pink

Osman Karić i Ana Ćurčić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading