MENSUR SE NAOŠTRIO ZA ELITU! Raskrstio sa devojkom i spremio opasnu TAKTIKU!

Autor:

Zadruga

30.08.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred ulazak u "Elitu" otvorio dušu.

MENSUR SE NAOŠTRIO ZA ELITU! Raskrstio sa devojkom i spremio opasnu TAKTIKU!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Produkcija televizije Pink potvrdila je da će Mensur Ajdarpašić biti jedan od učesnika rijaliti programa "Elita", koji startuje trećeg septembra. On je sad progovorio o negativnim komentarima na društvenim mrežama i budućim cimerima udelio nekoliko saveta, kao iskusni rijaliti igrač. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mensur Ajdarpašić

- Iskren da budem, nije da me ne zainteresuje, pogotovo kada je nešto uvredljivog karaktera. Kada pređe granicu, tada dopre do mene blago, ali vremenom se sve to "pegla" i shvatim da to bude trenutno i nestaje, da prosto nekad mora tako. Savetujem da, kakvi god da su, da budu ono što jesu. Ništa ja ne hendlujem, takav sam, ne pravim nikakve taktike... To sam, što sam, očigledno se tako ljudima sviđa. Drago mi je što se to dopada ljudima, ja sam takav kakav sam, nema tu neke filozofije - ističe Mensur.

Ajdarpašić je takođe progovorio i o svom emotivnom statusu, iako je do skoro bio u vezi, to se promenilo. 

Nisam zauzet trenutno, trenutno sam slobodan - odgovorio je budući učesnik "Elite". 

Mensur se takođe dotakao i svojim bivšim emotivnih veza, koje su uvek izazivale burne reackije publike. 

- Čudan sam ja, ja sam baš čudan lik, neverovatan, kada je taj međuljudski, muško-ženski odnos u pitanju. Ja sam čovek koji se veže za čoveka... Ko god mi priđe srcu, onda budem nekako... Zavežem se za to, bude haos, ludilo. U suštini, obratiću pažnju u narednom periodu, i u privatnom životu takođe obraćam i znam kako funkcionišem, s tim što znam često da omanem u rijaliti projektima u kojima sam učestvovao. Gledaću da obratim pažnju na te neke stvari. Uvek sam nekako kroz život povređen bio nečim, čime god. Svega tu ima... Čovek koji je emotivan i oseća, njega sve živo povredi. Vrlo je lako dostupan, lako ga je i povrediti, neovisno ko, to je prosto tako. Čovek koji je osećajan, njega je lako povrediti. Jednom ako me povrediš... Super smo, odlični smo, posvećen sam ti sto posto dok te volim, a kad sve to prestane - pričao je on u emisiji "Eksluzivno". 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukić, Pixabay.com

Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović

Poznato je da je Ajdarpašić uvek bio veliki protivnik prevara i da ih je najstrašnije oduđivao, a taj stav ostao je nepromenjen. 

- Ne znam, iskreno, šta to treba da se desi, to najbolje mogu da kažu ljudi koji su se susreli s takvim situacijama. Dosta njih se našlo. Oni najbolje mogu da govore o tome, ako neko nekoga dovoljno voli, teško da može neko nekoga da ostavi, da ga prevari. Mislim da prave ljubavi pobeđuju sve živo, da ne može niko da te slomi, rastavi ni od koga... Ako su prave stvari, ono pravo niko ne može da razdvoji - kaže Mensur i dodaje:

Život me je napravio ovakvim kakav sam. Nije to neka priča tužna, teška, ja sam ponosan na to zato što sam sazreo u jednog zrelog, iskusnog i inteligentnog momka.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mensur Ajdarpašić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading