MIĆA ŽELI DA SMUVA MENSURA: Šok pred sam početak "Elite", takmičar priznao svoje SIMPATIJE prema Ajdarpašiću!

Autor:

Zadruga

18.08.2023

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budući takmičar "Elite" bacio oko na zgodnog Mensura Ajdarpašića!

MIĆA ŽELI DA SMUVA MENSURA: Šok pred sam početak "Elite", takmičar priznao svoje SIMPATIJE prema Ajdarpašiću!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Danas se u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu održato prvi sistematski zdravstveni pregled za buduće takmičare "Elite". Fanovi su ispred klinike uhvatili Dalilu Dragojević, a tamo se pojavila i spisatiljica i bivša rijaliti učesnica Jasmina Ana. Jedan od novih takmičara "Elite" je i Mića Jovanović, koji se predstavio kao skandal-majstor.

Kako je istakao, pokušaće da zavede Mensura Ajdarpašića, koji je jedan od takmičara čije je ime televizija Pink zvanično potvrdila. 

Republika

Foto: e-stock

Mića Jovanović

- Ja sam Mića Jovanović, poznatiji kao Ćomi boy šoumen, skandal-majstor. Volim da igram, pevam, đuskam, ali i da se svađam. Intimnih odnosa neće biti, Mensur je strejt, ali pokušavaću da ga zavedem. Bacio sam oko na njega. On mi se najviše sviđa. Mensur, Dragojević i Marko Osmakčić su moj tip muškaraca. Napašću Staniju, želim da budem veća starleta od nje. Miljana Kulić je moja sestra - rekao je budući elitni zadrugar Mića za "Blic".

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Mensurom na broj poznat redakciji, ali nije odgovarao na naše poruke.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Pripreme za "Elitu" se polako privode kraju, a rijaliti će početi uskoro. Željko i Milica Mitrović poslednja dva dana objavljuju na svojim Instagram profilima ekskluzivne snimke iz Šimanovaca, gde se snimala reklama za ovaj projekat, u kojoj su učestvovali stari i novi voditelji Darko Tanasijević, Dušica Jakovljević, Ivana Šopić, Maša Mihailović i Ana Radulović.

Polako se privode kraju i emisije "Narod pita", a publika će večeras imati priliku da gleda Žanu Đorđević i Marka Markovića, koji su, kako kažu, u nezvaničnoj vezi. Oni će odgovarati na pitanja publike koja će se uključivati uživo u program večeras, ali i komentarisati svoj odnos i sve aktuelnosti.

Republika

Foto: Instagram.com

Marko i Žana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading