"JA SAM ZVEZDAN ŠTO UBIJA IZ PIŠTOLJA": Kristijan Golubović pozvao Slavnića na OBRAČUN, poručio mu gde može da ga nađe!

Autor:

Zadruga

28.08.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar ocrnio Slavnića, pa ga pozvao na obračun!

"JA SAM ZVEZDAN ŠTO UBIJA IZ PIŠTOLJA": Kristijan Golubović pozvao Slavnića na OBRAČUN, poručio mu gde može da ga nađe!

Foto: ST/Dragan Kadić/Nemanja Pančić

Bivši zadrugar Kristijan Golubović ne krije da ima loše mišljenje o Zvezdanu Slavniću. Kako je otkrio, Slavnić ga je pre ulaska u "Zadrugu 6" kontaktirao, kako bi se upoznali, što je uradio i Uroš Ćertić.

- Zvezdan je mene pre Zadruge, kao i Ćertić zvao da se upoznamo i da će biti tamo - počeo je Kristijan svoju priču.

Kako kaže, o Slavniću nema da kaže jednu lepu reč, a slično mišljenje ima i o Mikiju Đuričiću.

Republika

Foto: Republika

Kristijan Golubović

- Ja kad sam čuo da je on u izolaciji sa Mikijem iz Kupinova, meni je sve bilo jasno kakvog je to mentalnog sklopa čovek. Prvo, muškarac s muškarcem da spava u istom krevetu meni to nije normalno. Pogotovo sa Mikijem, koji smrdi, koji je aljkav, koji puši. On nije uredan čovek, čovek je sa sela bez obzira što je emancipovan, Miki je jako neuredan i aljkav čovek. Ja sa njim ne bih mogao da živim - priča Golubović, pa nastavilja:

- Kad me pitate ko je Zvezdan Slavnić, ja kažem: "Čovek koji je 13 godina ženu koja je bila s njim, gađao pečenjem na dan slave. To je onaj koji uzme tuđi peškir, obriše m*da i baci u orman. To je onaj koji se meni šlihtao kad sam bio u Zadruzi, a kad me pljuvao Filip Car on je kao pi*ka ćutao i mumlao u bradu - rekao je bivši zadrugar za "Telegraf", pa poručio Slavniću da zna gde može da ga nađe:

Republika

Foto: printscreen/TikTok

Zvezdan Slavnić

- Ako mu nešto nije jasno, Beograd, Zvezdara ili sada Vračar, dođe i kaže: "Kristijane ja sam onaj čuveni Zvezdan Slavnić što ubija ljude iz pištolja, evo sam s pištoljem, evo sam prazan. Zašti ti kažeš to i to za mene?". Ja ću da mu pokažem snimak gde Filip Car pljuje mene, a on ćuti kao pi*ka, gde ga proziva Ćertić, a on ćuti kao pi*ka. Gde drugima preti motkom... - zaključio je Slavnić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading