OSMAN IPAK NE ULAZI U ELITU: Odbio cifru od koje će vam se ZAVRTETI U GLAVI, pa otkrio razlog!

Autor:

Zadruga

28.08.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić otkrio da ipak ne ulazi u gigantski projekat televizije Pink!

OSMAN IPAK NE ULAZI U ELITU: Odbio cifru od koje će vam se ZAVRTETI U GLAVI, pa otkrio razlog!

Foto: republika, shutterstock, instagram.com

Osman Karić, otac bivšeg zadrugara Stefana Karića, se nedavno uslikao u zgradi televizije Pink sa svojom suprugom Kristinom, a kasnije potvrdio pisanje Republike da ulazi u "Elitu". Međutim, izgleda da se Stefanov otac predomislio. 

Naime, on je sklepao novu pesmicu, koju je objavio na društvenoj mreži Instagram, a u kojoj je aludirao da ipak ne ulazi u "Elitu", jer mu je sloboda bitnija od novca. Kako je istakao u pesmi, dobio je ponudu koja se ne odbija i sa njom bi "napunio stotu".

- Zahvaljujem se čelnim ljudima RTV Pink na ukazanom poverenju. Velika mi je čast što su nam dali priliku da uopšte popričamo na telu ulaska u "Elitu", do sad najveći rijaliti umetičko-zabavnog programa na Balkanu - napisao je Osman, pa nastavio:

Republika

Foto: Instagram.com

Osman Karić

- P.S. Nije sve u lovi, najbitniji su u životu mirni snovi. Ja sam svoj, nisam tvoj, nisam vaš, kad idem na bazen, idem na Taš, ali nisam ničiji, nisam ni vaš - dodao je Karić, pa nastavio:

- Dobili smo ponudu koja se ne odbija i pružao kao šansa jednom u životu, sa toliko keša doživeo bih stotu! Pijem samo kiselu vodu, volim sve što vole mladi, a najviše slobodu - poručio je Stefanov otac. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Osman Karić

Rijaliti "Elita" počinje 3. septembra u 21 čas, a Pink je do sada potvrdio da u novi projekat ulaze Milena Kačavenda, Marko Đedović, Mensur Ajdarpašić i Slobodan Josipović. Više o budućim učesnicima rijalitija "Elita" možete pronaći na našem portalu, u okviru kategorije Zadruga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Milan

28.08.2023 14:52

Naravno da je odbio, pokazao bi da je i on nasilnik, kao i njegov sin!?🤔🤫🤮

djole

28.08.2023 19:28

Dobro je sto je odbio, jedan gnjavator manje

Vojvotkinja Tolstoj

28.08.2023 23:46

Plašljiva...piše bezvezsrije, misli da su time, ko zna da li je i išao u školu ( ko zna), ali "bivstvuje" na televiziji... u "rangu" Marije Kulić...gde sme Milica međ narod, među ljude. Zaljubljen u Anu Ćurčić 100% (ne vadi je iz usta!). Ne zna da li je pošao ili da li je došao ...Bar da je lepši, pa da se neko zaljubi, a ne teška sirovina koja ne može ni da se obradi...