ŠOK ODLUKA MARKA ĐEDOVIĆA! Pred sam početak ELITE uradio nešto NEOČEKIVANO!

Autor:

Zadruga

27.08.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović šokirao sve pred ulazak u "Elitu"!

ŠOK ODLUKA MARKA ĐEDOVIĆA! Pred sam početak ELITE uradio nešto NEOČEKIVANO!

Foto: M. M./ATAImages

Marko Đedović

Voditelj i novinar Marko Đedović, budući takmičar "Elite", odlučio je da kupi stan u luksuznom prestoničkom naselju Beograd na vodi, prenosi "Pink.rs". Budući takmičar "Elite" uhvaćen je u ovom naselju kako razgleda stanove i na korak je do potpisivanja ugovora o kupovini stana.

Marko je sebi već obezbedio krov na glavom, pa je tako stan na Zvezdari ove godine renovirao, a sad je odlučio da investira u kupovinu još jedne nekretnine, koji će izdavati kao stan na dan. Jednokratno iznajmljivanje stanova u ovom delu je veoma unosno, zbog potražnje kod inostranih turista i biznismena.

Republika

Foto: M. M./ATAImages

Marko Đedović

Podsetimo, "Elita" počinje 3. septembra u 21 čas, uživo na televiziji Pink, a Đedović je jedan od učesnika koji su potpisali ugovore i boraviće na renoviranom imanju od samog početka.

Marko se ovih dana našao u centru pažnje i zbog obnovljenog sukoba sa Miljanom Kulić, koju je odlučio da tuži, kao i njenu majku Mariju.

I Miljana je potpisala ugovor za "Elitu", ali je nedavno obavestila svoje fanove da je odlučila da ne uđe u novi rijaliti televizije Pink. Razlozi su još uvek nepoznati, a mnogi su zaključili da je odluku donela upravo zbog Đedovića. Kako gledaoci "Zadruge" smatraju, Miljana ne bi mogla da izađe verbalno na kraj sa Markom, te je odlučila da odustane od učešća u rijalitiju, kako ne bi sebe dovela u situaciju da ponovo bude diskvalifikovana.

Republika

Foto: M.M./ATAImages, shutterstock, youtube.com/Zadruga, Informer TVOfficial

Miljana, Marija i Marko Đedović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Biba

28.08.2023 00:05

Jadan on,resko je zaradio pare,ISO da kopa kukuruz,treba da se klanja Zeljku Mitrovicu jer da nije njega niko ne bi imao pojma ko je Marko Djedovic,toliko