MARIJA MILJANI MEŠA I POJAČAVA TERAPIJU: Na svoju ruku joj menja dozu lekova kada "nije dobra" (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

26.08.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravične optužbe na račun Marije Kulić - namerno daje ćerki Miljani "jaču" terapiju kako bi je držala pod kontrolom?!

MARIJA MILJANI MEŠA I POJAČAVA TERAPIJU: Na svoju ruku joj menja dozu lekova kada "nije dobra" (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Nenad Macanović Bebica gostovao je sinoć u novom izdanju emisije "Narod pita", a tom prilikom uspeo je da šokira javnost svojom stranom priče o porodici Kulić i bivšoj partnerki, Miljani Kulić.

Naime, Bebica je izneo niz stravičnih tvrdnji, najpre da su ga Kulićke otele i oduzele mu sva lična dokumenta, a zatim i da Marija Kulić navodno na svoju ruku povećava ćerki dozu lekova kada "nija dobra".

- Čime si to zapretio Mariji Kulić? Rekao si: "Malo ti je bilo, ti stvarno izazivaš da cela nacija sazna kakva si majka! Marija, bolje ćuti, samo mi znamo šta imam protiv tebe i šta znam" - započeo je voditelj.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bebica Narod pita

- Između ostalog to što određuje Miljani terapije, govori joj šta i kada će da pije, pa ih pojačava ako joj se njeno ponašanje ne sviđa kako bi više spavala, kaže: "Mora mozak da joj se odmori". Marija je umislila da je stručna lico, ukuca na "Guglu" i gleda po svom kako i šta treba da se pije... Možda je pogrešila neko slovo, pa dobila pogrešnu terapiju - istakao je Bebica.

Republika

Foto: ATAImages, Pixabay.com

Miljana i Marija Kulić

- Takođe si negde javno optužio Mariju da iskorišćava i zloupotrebljava Miljanu, izneo si niz uvredljivih optužbi na njihov račun. "Tačno je da radiš za decu koje niko ne radi. Na silu teraš dete da pije psihijatrijske lekove kako bi od nje napravila budalu i upravljala njome, kako bi zarađivala pare dok se ti smucaš po Nišu" - pročitao je Darko jednu od Macanovićevih objava na društvenoj mreži Instagram.

- Tako je. Ona je i u rijalitiju govorila da će oduzeti Miljani radnu sposobnost i da će dokazati da joj ćerka nije normalna. Kad god je Miljana imala napade da joj se kocka, ona kaže da treba da pije više nekog leka kako bi spavala i ne bi razmišljala o tome, da odmori mozak... Voli da joj određuje šta da radi, s kim će da se druži, gde će da se kreće, a cilj je da upravlja njom i uzima joj novac, a sve pod izgovorom da je to potrebno za dete - kazao je Macanović.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bebica Narod pita

- Da li je Miljana sluša - pitao je voditelj.

- Zavisi od situacije. Marija njoj onda objasni i ubedi je kako je ona u pravu i to je tako uvek. Ona zove policiju da je odvedu u Toponicu jer je prokockala 500, 600 hiljada. Mislim da Miljana i ide u kazino jer joj Marija ne da njene pare i ne da joj da se druži sa učesnicima rijalitija ali ni sa onima koji nisu u rijalitiju jer joj puni glavu da će je iskoristiti kako bi ušli u rijaliti. Sestre neće sa njom da sede i izlaze samo se telefonom čuju. Ona nema prijatelje, nema druga, nema drugaricu. Marija ju je stavila u kavez kao majmuna, ona nema slobodu. Mariji su sve pare, njoj ni Miljana nije bitna njoj je bitno da ona ne ode jer onda odlaze i pare, a samo Miljana ih i izdržava. Tijana i Ana za sebe zarađuju, a od Miljane žive Siniša, Marija, Željko i Miljana - rekao je Bebica u "Narod pita".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bebica Narod pita

Detaljnije pogledajte u video prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading