DALILA SE OPROSTILA OD OCA HUSA: Pred ulazak u Elitu mu dala obećanje, ne sme da joj se ponovi greška sa Filipom Carem?!

Autor:

Zadruga

24.08.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević objavila je emotivnu fotografiju sa ocem Husom, koga je neprestano spominjala u Zadruzi 5!

DALILA SE OPROSTILA OD OCA HUSA: Pred ulazak u Elitu mu dala obećanje, ne sme da joj se ponovi greška sa Filipom Carem?!

Foto: ATAImages

Dalila Dragojević nedavno je uhvaćena na Novom Beogradu, u jednoj privatnoj klinici, kako obavlja lekarske testove pred ulazak u Elitu, koja počinje 3. septembra.

Iako još uvek nije potvrdila učešće u rijalitiju, Dalila je danas objavila fotografiju sa ocem, koji joj je, kako je i sama napisala, sve na svetu, pa su mnogi smatrali da je ona zapravo otišla da se pozdravi sa ocem, pre nego zvanično uđe u Zadrugu.

Republika

Foto: ATAImages

Dalila Dragojević

 

Da podsetimo, Dalila je tokom učešća u Zadruzi 5 non-stop spominjala oca Husa, kada je javno prevarila i ostavila Dejana Dragojevića zbog veze sa Filipom Carem, koga trenutno smatra svojom najvećom greškom.

Mnogi smatraju da će ova sezona rijalitija biti Dalilin popravni, a svi se pitaju šta je Dalila prilikom ovog susreta obećala ocu.

Republika

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official

Dalila Dragojević i otac Huso

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mika

25.08.2023 07:16

Obećanje ludom radovanje.