RANI RADOVI DALILE DRAGOJEVIĆ: Osvanula šok fotka rijaliti starlete, jedva sakrila INTIMU

Autor: P. R.

Zadruga

21.08.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost zabezeknuta nakon skandalozne fotografije koja kruži internetom!

RANI RADOVI DALILE DRAGOJEVIĆ: Osvanula šok fotka rijaliti starlete, jedva sakrila INTIMU

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Fizički izgled starlete Dalile Dragojević menjao se kroz godine, a iako sada važi za jednu od najaktrativnijih rijaliti učesnica, to nije bio uvek slučaj. Naime, nakon što je stekla ogromnu popularnost u raznim rijaliti programima, Dalila je svoje "nedostatke" korigovala estetskim putem, te danas izgleda znatno drugačije.

Međutim, na društvenim mrežama se sada pojavila fotografija iz njene mladosti, odnosno sa Daliline maturske večeri, na kojoj je razlika u fizičkom izgledu i više nego očigledna. 

 

 

Ono što prvo upada u oči jeste haljina koju je Dalila odabrala za maturu. Crna, od potpuno providne čipke, sa nečim nalik na cvetove što joj pokriva samo intimne delove, "Barbi" izblajhana kosa, ali i lice koje je potpuno drugačije. Očekivano je da Dalila neće isto izgledati kao maturantkinja i sada sa 30 godina, ali je transformacija zaista velika. 

Slika je izazvala gomilu komentara na mrežama, a ljudi ne kriju šok zbog njenog stajlinga koji zasigurno nije primeren za jednu mladu devojku koja je tek maturirala. Kako se može pročitati na mrežama, čak su i Dalilini profesori bili šokirani kada se ovako pojavila na maturskoj večeri, što je i ona sama potvrdila objavom na svom Fejsbuku. 

- Sećam se toga dana kao da je juče bilo. Parkiramo se sa autom, ja izlazim a svi bez teksta u fazonu "ko je ova"? A u meni onaj najljepši ženski osećaj, onaj osećaj kada si sama sebi lepa i najlepša. U sebi ponavljam "Bože samo da se ne okliznem, da ne padnem pred dušmanima, samo da uđemo u salu što pre" Prilaze profesori s pitanjem "Dalila gde si ti takva krenula" a dečaci me brane "Profesore pa zar nemamo najlepšu vršnjakinju"...imate reče profesor, ali da dođe u ovakvoj haljini pa i nije baš dobro za srce nas starijih koji trebamo još generacija da ispratimo - stajalo je u Dalilinoj objavi.

Republika

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević nekad i sad

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Veki

22.08.2023 02:38

Glupa bosanka