BILAL POKLANJA ŠAKOM I KAPOM BIVŠOJ "KOMBINACIJI" IZ ZADRUGE: Milica Veselinović daje sve od sebe da Brajlović preboli Maju!

Autor:

Zadruga

24.08.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilal Brajlović je ponovo ostvario kontakt sa Milicom, sa kojom je imao aferu tokom Zadruge 6!

BILAL POKLANJA ŠAKOM I KAPOM BIVŠOJ "KOMBINACIJI" IZ ZADRUGE: Milica Veselinović daje sve od sebe da Brajlović preboli Maju!

Foto: ST/Nikola Mutić

Milica Veselinović takođe se aktivirala na TikToku, gde svakodnevno snima lajvove, putem kojih zarađuje, a njoj je to donelo i ponovni kontakt sa bivšom "kombinacijom" iz Zadruge 6.

U pitanju je Bilal Brajlović, koji se, nakon raskida sa Majom Marinković, bacio u promet, pa započeo javni flert sa Milicom, sa kojom je u rijalitiju bio intiman.

Republika

Foto: ATA Images

Milica Veselinović, Bilal Brajlović i Maja Marinković

 

On je čašćavao Veselinovićevu ružicama, što je virtuelni novac, a Milica nije skidala osmeh sa lica, kada je ugledala na ekranu njegovo ime.

Fanovi rijalitija odmah su zaključili da su Bilal i Milica obnovili komunikaciju i da se tu nešto "krčka" i van kamere. Nije isključeno da su već isplanirali susret, prvi nakon završetka Zadruge 7, a da li će možda započeti vezu - ostaje nam da vidimo.

Republika

Foto: instagram.com/z.h8_

Milica Veselinović i Bilal Brajlović

Da podsetimo, Bilal je bio ludo zaljubljen u Maju, a o njihovom raskidu danima se pričalo i pisalo. Oni su izneli sav prljav veš i javno se prepucavali, sve do njenog odlaska na letovanje, gde je započela aferu sa oženjenim reperom, Desingericom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading