BEBICA ZAMALO ZAVRŠIO U ZATVORU: Isplivali šok detalji njegovih MALVERZACIJA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.08.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bebicu raskrinkala bivša partnerka, ispričala sve o njegovim poslovima!

BEBICA ZAMALO ZAVRŠIO U ZATVORU: Isplivali šok detalji njegovih MALVERZACIJA! (VIDEO)

Foto: ATAImages/Antonio Ahel, shutterstock

Miljana Kulić, bivša zadrugarka i kako je otkrila, buduća takmičarka "Elite", sinoć je napravila lom u emisiji "Narod pita". Prvo je priznala da ulazi u sedmu sezonu popularnog rijalitija i da je potpisala ugovor, zatim je napravila karambol sa Lazarom Čolićem Zolom, kog je optužila da je duvao travu za vreme reklama, a potom otkrila da su Kulići spasili Nenada Macanoviću Bebicu.

Kako je istakla, Kuliću su mu pomogli da ne završi u zatvoru. Ovo se dogodilo tokom jednog od uključenja pred sam kraj emisije "Narod pita".

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić

- Dobro veče, ovde Bogdan, pozdrav za sve. Ja nisam za to da se te privatne stvari iznose, ali, Miljana, da li je istina da ti založiš telefon, pa da ga Bebica potom vraća? - pitao je gledalac.

- Opet fan Ivana Marinkovića. Nenad "Skraćeni" ništa nije vraćao i plaćao, već moji roditelji. On je živeo kod nas 2 godine, bio na porodiljskom i održavao trudnoću. Moja mama je njegovom najboljem prijatelju davala novac za te autobuse i posle toga je zanemario posao i u dogovoru sa tim prijateljem je prevario moju porodicu, koja je samo htela da mu pomogne da ne završi u zatvoru. Sa svojom majkom je posle isplanirao sve, jer kod svog oca nikada nije radio i proneverio je veliku količinu novca. Podstanarka njegove mame nam je sve rekla, da planira da se vrati u taj stan, to se dešava kad je uzeo taj novac - ispričala je Miljana.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bebica i Miljana

Kulićeva je potom ispričala ono o čemu se nagađalo tokom "Zadruge 6", a to je da se Bebica potajno čuje sa svojom majkom. 

- Posumnjala sam kada prvi put nije hteo da krenem sa njim, uzela sam telefon od drugarice i poslala poruku njegovoj mami i pitala je u njegovo ime da li sam zaboravio punjač na šta je ona rekla da nije. Ja sam ga sačekala i pitala gde je bio i ušao je u evidenciju poziva. Uvek sam ja sa njegovog broja pisala njegovoj majci da ispadne da se interesuje - završila je Kulićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading