UMESTO IZBORA - ELITA! Političar skupio preko 50.000 evra za svoje ADMINE, pokrenuo ozbiljnu mašineriju! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.08.2023

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Političar se ozbiljno spremio za sedmu sezonu popularnog rijalitija!

UMESTO IZBORA - ELITA! Političar skupio preko 50.000 evra za svoje ADMINE, pokrenuo ozbiljnu mašineriju! (VIDEO)

Foto: Ilustracija

Aleksandar Požgaj, budući učesnik rijalitija "Elita", šokirao je danas svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram. Političar je na svom Instagram profilu objavio snimak, gde je pokazao štekove novca, te istakao da je hteo da ga užio u kampanju, ali se ipak odlučio na drugačiji potez.

Republika

Foto: Prntscrin

Aleksandar Požgaj

- Sav novac od mojih kumova, prijatelja, privrednika i od preko. Hteo sam da finansiram kampanju i lokalne izbore u Šapcu, ali ne izlazim na izbore. Tako da, od nas se sliva za kampanju u "Zadruzi 7 - Elita". Da li izbori za parlament ili "Zadrugu 7 - Elita", meni je svejedno, jer se glasa. Hvala mom bratu sa Senjaka na pomoći od srca. Želi da ostane anoniman. Ustupio nam je 100 metara kvadratnih poslovnog prostora da bude Štab! - napisao je Požgaj.

- Hvala, želi da ostane anoniman moj brat bankar iz Ciriha! Upravo poslao za Štab. Kako je krenulo, imaćemo dobar Štab, biće kao na filmovima za izbore u SAD. Sad idemo da uzmemo auto za admina - napisao je na drugom klipu Požgaj, gde se vidi kako broji gomilu dolara.

Požgaj je objavio i sliku, gde je sabrao sav novac, te istakao da je skupio 57.382 dolara za sada.

- Trenutno od kumova, braće i prijatelja za potrebe Štaba. Danas je bilo oko 22.000 evra. Sve će da bude transparentno i svako može da vidi sve kako jeste. Napomena: Ovaj novac nije za glasanje i SMS poruke, ovo je za potrebe Štaba i ljudi, naravno i ostale stavke, promociju, marketing, večere sponzora itd.

Požgaj je već bio učesnik rijalitija "Parovi", a gledaoci ga se sećaju i po muvanju sa Natašom Šavijom, sa kojom je tada boravio u pomenutom rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading