ZVEZDAN SLAVNIĆ U VELIKOM PROBLEMU: Napravio dete PROSTITUTKI, tera je da ABORTIRA?!

Autor:

Zadruga

23.08.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić ne zna gde bije, pojavio se novi problem nakon raskida sa Anđelom!

ZVEZDAN SLAVNIĆ U VELIKOM PROBLEMU: Napravio dete PROSTITUTKI, tera je da ABORTIRA?!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

Raskid Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić i dalje je jedna od glavnih tema u domaćoj javnosti, a kako "Star" prenosi, bivši zadrugar se ponaša kao pušten s lanca otkad se on dogodio. Mnogi tvrde da ni sam više ne zna sa kim se viđa i dopisuje, a kako se šuška, devojka koju je platio za odnos ostala je trudna. Slavnić je sada u velikom problemu i navodno pokušava da ubedi devojku da ode na kiretažu.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen, instagram.com/andjelaadjuricicc

Zvezdan i Anđela

- Zvezdan se nekoliko puta video sa jednom devojkom koja ima oko 30 godina i koja seksualne usluge naplaćuje. Oni su preko društvenih mreža stupili u kontakt i kada su ušli u komunikaciju ona mu je rekla čime se bavi i da seks naplaćuje, čak se sa njim i šalila i rekla mu da će on dobiti popust jer joj se sviđa. Zvezdanu kao da je to bio izazov, a i negde se vodio time da devojka baš dobro izgleda i da kada joj plati za se*s može da spava mirno jer ona neće pričati da su bili zajedno.

- Međutim, koliko znam, ona sada sumnja da je drugom stanju i nedavno je to javila Zvezdanu koji je šokiran. Ona mu je poslala poruku kako misli da je trudna, a on je zbunjen pozvao i pitao zašto to njemu govori. Ona mu je rekla da se samo sa njim viđala poslednjih mesec dana i da nema ko drugi da bude otac, pritom nisu imali odnos sa kondomom - priča nam izvor blizak Slavniću i dodaje:

Republika

Foto: printscreen/TikTok

Zvezdan Slavnić

- Zvezdan joj je rekao da se ne šali sa njim i da nema šanse da joj je napravio dete. Ona mu je rekla da će da uradi test i da mu javi šta se dešava. Bio je grub prema njoj i rekao da joj je on uredno platio se*s i da mu ne pada na pamet da razmišlja o njenoj trudnoći, te da on nije otac bebe.

- Međutim, ona mu se od tada nije javila još, pa je na kraju shvatio da je htela da mu uvali dete koje nije njegovo i da se tako materijalno obezbedi -  završava izvor ua "Star".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Iva

23.08.2023 10:18

Bas ce od upisanka obezbediti buducnost 😂😂😂😂😂😂

Ford

23.08.2023 12:35

I on place ima izmisljen problem hoce u elitu 7 isto kao iostali dosta samosazaljenja motiku u ruke posla kolko hoces Ako ulaze ove starlete umesto elite nazvati Trambulina sou ha ha