ANA ĆURČIĆ I ACA BULIĆ ULAZE U ELITU SA SPECIJALNIM ZADATKOM: Zbog ovoga će ih se plašiti svi!

Autor:

Zadruga

22.08.2023

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić i Aca Bulić u rijaliti ulaze kao specijalni gosti, spremaju Mileni Kačavendi hladnu osvetu!

ANA ĆURČIĆ I ACA BULIĆ ULAZE U ELITU SA SPECIJALNIM ZADATKOM: Zbog ovoga će ih se plašiti svi!

Foto: ATA Images

Kako je već potvrđeno, Elita počinje 3. septembra, a gledaoci uveliko nagađaju ko će učestvovati u novom projektu, koji će prevazići sve do sada emitovano.

S obzirom da je Milena Kačavenda prvo ime koje se našlo na ovoj listi, Ana Ćurčić odlučila je da joj stane na crnu i suprotstavi se u Zadruzi 7.

Međutim, ona neće biti sama, već će joj društvo praviti i trenutni izabranik, Aca Bulić, koji ulazi sa njom, ne bi li joj bio podrška:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, E-Stock

Ana Ćurčić i Aca Bulić

 

- Milena je Ani najavila rat još pre ulaska u rijaliti. Proslavila se na osnovu Aninog imena, na račun njihove svađe će biti deo projekta, ali ne libi se da je blati… Ana je odlučila da to ne dozvoli. Ona ne želi više da bude učesnik rijalitija, osvojila je prethodne sezone drugo mesto i nije spremna da ponovo prolazi kroz isto. U pregovorima je sa produkcijom, ali plan je da ona uđe oko Nove godine i da bude specijalni gost, a ne takmičar - govori za Alo izvor blizak Ani, pa dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Aca Bulić

 

- Ona ima potpunu podršku Ace Bulića. Otkako je napustila rijaliti, oni se ne odvajaju. Ne želi da je ponovo pusti da prolazi kroz teror, pogotovo što zna da Milena nije nimalo naivna i da njihovo suočavanje neće proći lagodno. Upravo zbog toga Bulić će kao gost ući s Anom u rijaliti. Zaštitiće je, biće joj oslonac, a isto tako, on ima uticaj na Milenu, koja neće smeti da se prema Ani ponaša bahato i bezobrazno - objašnjava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
djole

22.08.2023 12:28

Jadnici!

Iva

22.08.2023 14:22

Jos samo upisani Zveknuti nedostaje… Tuto kompleto … 😳

Ford

22.08.2023 15:42

Dno dna oboje

Zivomir

22.08.2023 15:47

Aco jak si frajer kad ti ana ljubavnica nemoj da se sramotis