PUKLA BRUKA ANE ĆURČIĆ UŽIVO NA PINKU: Otkrivena pozadina njene veze sa Bulićem, zadrugarka zbog ovoga trpi sve!

Autor:

Zadruga

22.08.2023

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić raskrinkana u emisiji "Narod pita!"

PUKLA BRUKA ANE ĆURČIĆ UŽIVO NA PINKU: Otkrivena pozadina njene veze sa Bulićem, zadrugarka zbog ovoga trpi sve!

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen/YouTube/Zadruga Official

U sinoćnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" gostovao je Miljan Vračević, koji je iskreno komentarisao  sva aktuelna dešavanja, kao i svoje bivše cimere, a gledaoci su se uključivali i postavljali mu pitanja.

Ana Ćurčić takođe je došla na red, a pojedini gledaoci bili su vrlo kritički nastrojeni prema drugoplasiranoj zadrugarki, pa su krenuli da komentarišu njene postupke u rijalitiju, ali i vezu sa Acom Bulićem, koja i dalje intrigira mnoge:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, E-Stock

Ana Ćurčić i Aca Bulić

 

- Jednostavno folirant nad folirantima i prevarant nad prevarantima. Žena koja može sa jednog čoveka da skače na drugog, nemam komentar uopšte, sama je o sebi sve ispričala, sramno je što je toliko prljavog veša imala u životu. Sve vreme je varala Zvezdana, na margini je počela, na margini će i završiti. Bulić joj služi da joj da pare po potrebi - govorila je gledateljka.

Gledateljka se, zatim, osvrnula i na ponašanje Anđele Đuričić, pa zaključila da su Ana i Anđela potpuno iste i da postupci Ćurčićeve nisu ništa bolji ili gori od postupaka Crnogorke.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić, Aca Bulić i Anđela Đuričić

 

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading