NE MOŽE DA ZABORAVI ONO ŠTO SE DESILO U ZADRUZI: Dalila Dragojević otkrila dugo čuvanu tajnu, ovo je kompletna istina o vezi sa Carem!

Autor:

Zadruga

18.08.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević ogolila dušu, pa priznala svoju najveću životnu grešku!

NE MOŽE DA ZABORAVI ONO ŠTO SE DESILO U ZADRUZI: Dalila Dragojević otkrila dugo čuvanu tajnu, ovo je kompletna istina o vezi sa Carem!

Foto: ATA Images

Dalila Dragojević i Filip Car nedavno su ponovo otkopali ratne sekire, pa započeli "rat" putem društvene mreže TikTok, kada je Car krenuo da "skida" pobede Dalili, nakon čega ga je ona isprozivala, dok je on uzvratio gnusnim uvredama.

Nedugo zatim, Dalila se pojavila na jednom događaju, gde je otvorila dušu i prvi put priznala da joj je ta veza sa Filipom najveća životna greška i da ju je stiglo gorko kajanje.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dalila Dragojević

 

Kako je zbog te veze zadrugarka okončala svoj brak sa Dejanom Dragojevićem, mnogi su shvatili da, kada bi vratila vreme, Dalila nikada sebi ne bi dozvolila da ostavi Dejana, današnjeg supruga, zbog nekog kao što je Filip:

- Najveća životna greška mi je definitivno veza sa... ne želim sad da mu spominjem ime, ali ovo što se desilo u Zadruzi, eto, ulazak u tu vezu mi je najveća greška i za to se najviše kajem - istakla je tada Dalila.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, E-stock

Dalila Dragojević i Filip Car

Da podsetimo, Dalilu su fanovi danas uhvatili na Novom Beogradu, u jednoj privatnoj klinici, gde se inače rade lekarski pregledi pred ulazak u rijaliti, pa su mnogi zaključili da se sada Dalila vraća na "mesto zločina".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Biljana

20.08.2023 14:00

Ne sekiraj se Dalila duso.Svi ponekad napravimo neke greske u zivotu.Treba gledati u buducnost i ne ponavljati iste.Nemoj se svadjati sa hejterima,samo im se zahvaljuj i osmjehom ih razoruzaj.Najljepsa si kad se smijes.