BRUTALNA SVAĐA DALILE I CARA, BUKTI RAT NA TIKTOKU: Filip izvređao bivšu devojku, pa udario u najbolniju tačku!

Autor:

Zadruga

16.08.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car "čašćavao" Dalilu uvredama, fanovi čekaju njen odgovor!

BRUTALNA SVAĐA DALILE I CARA, BUKTI RAT NA TIKTOKU: Filip izvređao bivšu devojku, pa udario u najbolniju tačku!

Foto: ST/Nikola Mutić, E-stock

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević je sinoć na društvenoj mreži TikTok igrala "lajv" meč za novac, u jednom trenutku se uključio i njen bivši ljubavnik Filip Car.

Dalila je igrala meč sa nepoznatim tiktokerom, a onda se potpuno izbezumila kad je "protivnik" povikao ime njen bivše ljubavi. Ovaj snimak je procurio na društvenim mrežama i izazvao je lavine komentara. Ono što je posebno razljutilo Dalilu je to što je Filip ušao u ovaj "lajv" samo kako bi podržao njenog protivnika i kako bi Dragojevićka izgubila meč. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Intagram.com

 

 

- Ljudi ulaze da skidaju meni pobede, druže završio si sa mnom priču, zašto ulaziš u moje lajvove. Pričam o Filipu! Šta o kome pričam? Skida mi pobede - povikala je Dalila sinoć.

Kako je ovo suočavanje bivših ljubavnih partnera izazvalo haos na društvenim mrežama, odmah se oglasio i Car, koji je žestoko isprozivao Dalilu i odgovorio na njeno obraćanje:

- Ma, on je osoba koju ja znam, meni je ova druga osoba (Dalila) blokirana, ne zanimaju me te priče propale rijaliti učesnice i voditeljke - govorio je Car u svom TikTok lajvu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jana

16.08.2023 20:36

E JADAN TI KOJI SI TI GUBITNIK JOS NE ZNAS;ALI UBRZO CES SHVATITI ;KUPIS SMECE OD DEJANA I DALILE ;OD DEJANA ZENSKO SMECE A OD DALILE POSAO U ZŽ TV