NIKAD VIĐENA SCENA U EMISIJI "NAROD PITA!" Iznenadni prekid programa, zadrugar dohvatio devojku iz publike, voditeljka reagovala!

Autor:

Zadruga

12.08.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugar je iznenada odlučio da poljubi devojku iz publike, a njena reakcija šokirala je sve!

NIKAD VIĐENA SCENA U EMISIJI "NAROD PITA!" Iznenadni prekid programa, zadrugar dohvatio devojku iz publike, voditeljka reagovala!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Promo

Zadruga

Voditeljka Ana Radulović sinoć je u emisiji "Zadruga - Narod pita" ugostila Predrag Pecu Lazića i Šarmen Soraju, a iznenada je program prekinut, kada je zadrugar odlučio da ustane i poljubi devojku iz publike.

Naime, gledateljka se uključila, pa krenula da komentariše njegovo učešće, a zatim ga upitala da li je i dalje zaljubljen u Aleksandru Nikolić. On je prvo saopštio da postoji neko kome trenutno poklanja više pažnje, da bi potom ustao i zagrlio devojku iz publike, a onda je i poljubio.

- Jao, stidi se, ljubav moja - prokomentarisao je Peca.

Publika je sve ovo pozdravila gromoglasnim aplauzom, a voditeljka se nasmejala i nastavila dalje emisiju. 

Peca je potpuno otvoreno komentarisao aktuelna dešavanja i bivše cimere, kao i Šarmen, a čini se da je zadrugar trenutno srećan u ljubavi i da uživa nakon završetka rijalitija.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading