ODOŠE KULIĆI U ZATVOR AKO BEBICA PROGOVORI: Mariji pozlilo posle SKANDALA, podmitili Macanovića - dali mu 60.000 evra DA ĆUTI!

Autor:

Zadruga

11.08.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bebica ucenio porodicu Kulić, zna sve njihove tajne!

ODOŠE KULIĆI U ZATVOR AKO BEBICA PROGOVORI: Mariji pozlilo posle SKANDALA, podmitili Macanovića - dali mu 60.000 evra DA ĆUTI!

Foto: Privatna arhiva, youtube.com

Nakon što je Miljana Kulić raskinula sa Nenadom Macanovićem Bebicom, krenule su optužbe da je njenoj porodici dužan 60.000 evra. Miljana tvrdi da su ugovor o pozajmici sklopili kod advokata, ali da novac ne mogu da izvuku, jer je Bebica nezaposlen i ne poseduje nekretnine na svoje ime. Kako "Svet" saznaje, Macanoviću su pare date kako u javnost ne bi izneo istinu u Kulićima.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bebica i Miljana

- Sad pljuju Bebicu na sva usta, a do skoro im je bio dobar. Nije Marija luda da tek tako nemoj daje toliki novac, Bebica zna zašto su mu dali pare, a oni sami znaju da on nema od čega da im dug vrati. On je prisustvovao u porodičnoj kući Kulića nečem strašnom, samo mi je to rekao, nije išao u detalje - započinje za "Svet" izvor blizak Macanoviću, pa dodaje:

- Baš zato što je svedok opasnih stvari, oni su ga držali blizu sebe i punili mu džepove parama, kako bi držao jezik za zubima. Kaže, kada bi progovorio, sve bi ih strpao u zatvor, ali neće to da uradi, prvenstveno zbog malog Željka. Marija je zbog toga i završila u bolnici, skočio joj je pritisak jer je u strahu šta bi Nenad mogao da ispriča. Zamolila je Miljanu da prestane da se prepucava sa njim, jer ne zna koliko je daleko on spreman da ide - nastavilja izvor, pa ističe:

Republika

Foto: TV Pink, ATA Images

Miljana, Bebica, marija

- Kulići najstrašnije stvari pričaju o njemu, kako je loš sin, otac, kako nema porodicu, prijatleje, kako je sve radio iz koristi, pa što su ga onda primili u svoj dom, prijavili na tu adresu i predstavljali ga kao savršenog dečka i muža. Krije se tu dosta prljavih stvari, da ja vama kažem - završava izvor gorepomenutog lista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Snezana

11.08.2023 14:32

Ako je sve to tako, onda je Bebica stvarno ološ, dno dna. Šta su očekivali od klosar koji decu nije vidjao, koji im se uvukao u kuću i bolesne ljude prevario. Strasno! Koji ne ovek!