BEBICI PREKIPELO, OBJAVIO SVE DOKAZE PROTIV MILJANE I MARIJE: Nazvao Kuliće folirantima, pa ih "pokopao" šokantnim prepiskama!

Autor:

Zadruga

08.08.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović Bebica otkrio istinu o Marijinim fotografijama iz bolnice!

BEBICI PREKIPELO, OBJAVIO SVE DOKAZE PROTIV MILJANE I MARIJE: Nazvao Kuliće folirantima, pa ih "pokopao" šokantnim prepiskama!

Foto: Privatna arhiva, youtube.com

Marija Kulić završila je u Urgentnom centru u Nišu, a doktori su je hitno primili, saznaje Republika. 

Naime, nakon što je Nenad Macanović Bebica objavio javno njen broj, Mariji se slošilo, nakon čega je završila u Urgentnom centru. Policija je hitno reagovala, a portal Republika našao se na licu mesta. 

- Pritisak joj je naglo, trenutno je 220/114. Od juče kada je Nenad objavio broj telefona moje mame sve je krenulo po zlu. Njoj se toliko slošilo da nije mogla da dođe sebi, te smo morali hitno da je dovedemo u bolnicu. Bebica nas svakodnevno uznemirava na razne načine, tata mi je bled, ni njemu nije dobro. Ja sam dovezla mamu u bolnicu i hitno su je hospitalizovali - rekla je uznemirena Miljana za Kurir.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

Njihovi fanovi odmah su okrivili Bebicu za Marijino stanje, te se on javno oglasio i obelodanio prepiske sa Miljanom:

- Ljudi nisam ja kriv za to što nekome nije dobro, ne napadajte mene jer kao i uvek imam argumente za sve - napisao je Bebica i dodao:

- Foliranti. Toliko je loše da pada gozba u kafani - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pero k

09.08.2023 05:42

Kulici sve lazu kao uvek sutra ce stara bedevija piti i pusiti