DOKAZI O ALEKSANDRI I ZVEZDANU UŽIVO NA PINKU: Pobednici Zadruge 6 sledi bolan šamar realnosti!

Autor:

Zadruga

06.08.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić dolazi u Narod pita, biće oči u oči sa Zvezdanovom bivšom!

DOKAZI O ALEKSANDRI I ZVEZDANU UŽIVO NA PINKU: Pobednici Zadruge 6 sledi bolan šamar realnosti!

Foto: TV Pink/printscreen

Aleksandra Nikolić

Sutra će se u vrućim stolicama u emisiji "Narod pita" prvi put nakon spektakularne finalne večeri suočiti pobednica "Zadruge 6", Aleksandra Nikolić i drugoplasirana, Ana Ćurčić.

Da podsetimo, Aleksandra je u rijalitiju imala aferu sa Zvezdanom Slavnićem, zbog čega je Ana zapravo raskinula, a kasnije se Nikolićeva povukla. I dan-danas se govori o čuvenom poljupcu u izolaciji, a Aleksandra sve negira, bez obzira na snimak.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, instagram.com

 

Aleksandra i Filip Car iznenada su raskinuli, a Nikolićeva ne prihvata njegovu odluku, već smatra da Filip sve radi, kako bi pridobio malo pažnje. Međutim, publiku zanima šta se zaista dogodilo, a upravo na tu temu će govoriti Aleksandra u emisiji, pa odgovarati na mnogobrojna pitanja gledalaca.

Ipak, nema sumnje da će i Ana imati neko pitanje za Aleksandru, a da li će pobednica napokon priznati istinu o odnosu sa Zvezdanom - ostaje nam da ispratimo u sutrašnjoj emisiji.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading