"SAMO ON MOŽE DA ME POREMETI!" Zbog Aleksandrinog izlaganja o Dejanu Dragojeviću nastao haos, Nikolićeva se RASULA U KOMADE!

Autor:

Zadruga

06.08.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapamćeni šok u lajvu Aleksandre Nikolić!

"SAMO ON MOŽE DA ME POREMETI!" Zbog Aleksandrinog izlaganja o Dejanu Dragojeviću nastao haos, Nikolićeva se RASULA U KOMADE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Vest o iznenadnom raskidu Aleksandra Nikolić i Filipa Cara i dalje je glavna tema, a pobednica Zadruge 6 odlučila je da se oglasi putem lajva na TikToku, pa odgovori na mnogobrojna pitanja fanova.

Ona je, najpre, otkrila da ne prihvata raskid i da Filip samo želi pažnju, a zatim priznala da i dalje nosi verenički prsten i nada se porodici sa Carem.

Republika

Foto: ATAImages

 

Međutim, tu se nije zaustavila, pa je potkačila i bivšeg momka, Dejana Dragojevića, sa kojim Car vodi medijski rat danima. Njoj je pristiglo pitanje na račun uvreda, koje je Filip izgovorio, a Dejan podsetio javnost, a Nikolićeva je bila nikad direktnija:

- Što se uvreda tiče... Ovako, ne bih se osvrtala na bivše, s razlogom su bivši. Ne želim da ulazim ni u kakve medijske ratove, niti da odgovoram. Mene zanima samo Filip, samo on može da me poremeti, ne zanimaju me nikakvi ružni komentari - rekla je Aleksandra u svom TikTok lajvu.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sa

06.08.2023 18:58

Meni sve ovo "miriše" na dogovoreni prekid kako bi se privukla pažnja, da bi se privuklo sažaljenje fanova i "utešitelja", da bi se zaradilo na Tik Toku, da bi se otvorio poziv za jesenju Zadrugu 7. U Zadruzi 6 se malo zaradilo jer su mnogo kažnjeni zbog spavanja i neprisustvovanja emisijama, bahatost ih je mnogo koštala. Aleksandra ne prihvata raskid dok ne obezbedi novog partnera, ona uvek igra na sigurno i ona ostavlja kad ona bude u novoj vezi. Car i Aleksandra koriste istu terminologiju kad pričaju o raskidu, vidi se da je to isto štivo dobro naučeno. Za sada je to meni dogovoreni raskid a oboje su sklonli prevari partnera , samo je ćpitanje koje će to uraditi prvo. Kod Cara čekaju na red Maja i Milica a kod Alex je to neko izvan Zadruge (priča se). Ove godine se glavna zvezda (Car) nije pojavio niti jednom u "Narod pita" a pobednica samo par puta u 2 meseca. Čudno jer, šo par puta već gostuju čak i oni koji ni u Zadruzi nisu imali šta da kažu.