ZADRUGARKA HITNO POBEGLA IZ SRBIJE: Uhvaćena u PREVARI, u strahu da joj se crno piše! (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.07.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je raskrinkana sa bivšim dečkom, Palčica spakovala kofere i hitno napustila Srbiju!

ZADRUGARKA HITNO POBEGLA IZ SRBIJE: Uhvaćena u PREVARI, u strahu da joj se crno piše! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša zadrugarka Anastasija Stanojević Palčica došla je u žižu interesovanja, nakon što je Republika otkrila da je prevarila Marka Petruševića Petrućija sa bivšim dečkom Albertom Galorinijem. Nakon tog skandala, Palčica donosi hitnu odluku da napusti Srbiju, kako bi se sklonila od mogućih drama. 

Foto: Privatna arhiva

Anastasija Stanojević Palčica sa bivšim dečkom

 

Naime, kako saznajemo, Palčica je kofere spakovala, a potom sela na avion i ,,zapalila" u Makedoniju, gde će provesti neko vreme, dok se situacija ne stiša. Za sada nije poznato da li joj društvo pravi bivši dečko ili je uspela da zamaže oči Petrućiju, pa joj je oprostio prevaru. 

Palčica se oglasila iz Makedonije na Instagramu, i podelila snimak sa pratiocima da uživa u sunčanom danu:

Foto: Instagram.com

Anastasija Stanojević Palčica Instagram

 

- Izbio je stvarno haos, ja nisamm mogao da verujem šta se dešava i na šta je devojka spremna. Mene je sve vreme folirala, lagala, svih šest dana, koliko smo bili na moru, vodio sam je u Grčku. Ja sam je odveo, jer mi je ona rekla da su raskinuli, ali ipak nisu, ja nisam ni znao da su oni i dalje imali zajedničku fotografiju na Instagram profilu. Kada sam saznao da je ona i dalje sa Petrućijem, da ga je prevarila sa mnom, tu je izbio haos i svađa, ja sam se odmah pokupio i vratili smo se za Srbiju, nisam više hteo da budem tu sa njom - rekao je Alberto za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Iva

30.07.2023 09:30

Ko je ova 😂